Над 2200 души се включиха в шестото издание на благотворителното

...
Над 2200 души се включиха в шестото издание на благотворителното
Коментари Харесай

Над 2200 души се включиха в 6-то издание на Run2Gether в София

Над 2200 души се включиха в шестото издание на благотворителното тичане Run2Gether в София, което започва след 11:00 часа на Националния замък на културата (НДК), съобщи кореспондент на БГНЕС. За втора поредна година Code Health TV е медиен сътрудник на най-успешния маратон в поддръжка на хора с разнообразни благоприятни условия и взе участие с тим в събитието. Маратонът с идея цели да стимулира и поддържа хората с разнообразни благоприятни условия. Всеки, записал се участник, е подготвен да бъде сътрудник с различен, който се нуждае от неговата помощ, с цел да финишират и надскочат себе си дружно.


" Всички средства, насъбрани от спонсорство, обществена отговорност и благотворителна продажба на билети, ще отидат за реализирането на активността на приспособения ни кариерен хъб в кв. Лозенец и даването на повече професионални благоприятни условия на хората с разнообразни благоприятни условия ", споделя Йоана Колева, уредник и координатор на Run2Gether България. Посланиците на Run2Gether годишно нарастват. Тази година измежду спортистите и известните персони от други публични сфери, които се включиха в събитието с благотворителна идея, попаднаха Йордан Йовчев, Мануела Малеева, Ивет Горанова, Краси Георгиев, Биляна Йотовска, Сами Хосни и Мила Савова, Галина Николова, Милица Мирчева, Александър Сано, Ивайло Захариев, Луиза Григорова – Макариев, Виктория Григорова и Велизар Чернокожев, който бе капитан на тима на Code Health TV.

Параатлетите и състезатели в количка са: Асен Божилов, Стефан Виет, Зоя Чавдарова, която е тенисист в количка, Антоан Божилов, параатлет, скок дължина. Отборът на БКХУ София Балкан, организацията Para Kids, отпред с създателя й Даниела Сардикова. Слънчевите спортисти от Федерацията за приспособена физическа интензивност (ФАФА) още веднъж тичаха със своите треньори Слав Петков, Бойка Петкова и екипа на организацията.

Основателят на фондация " С обич към теб ", Роксана Кирилова, бяга още веднъж за тима на единствената здравна телевизия. В него се включиха още: доктор Десислава Воденичарова, общопрактикуващ доктор и маратонец, спечелила първо място на маратона К3 ULTRA през 2021 година, Божидара Пенчева, кореспондент и водещ на най-новото предаване в ефира " Пътят на смяната " и нейният сътрудник, волейболистът Велизар Чернокожев, както и част от екипа – Цветомир Цанов, Благовест Гунев, Станислав Иванов. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР