Над 20 студенти в аграрни университети са кандидатствали за мястото

...
Над 20 студенти в аграрни университети са кандидатствали за мястото
Коментари Харесай

Над 20 студенти са кандидати за съветник на земеделския министър

Над 20 студенти в земеделски университети са кандидатствали за мястото на консултант в политическия кабинет на служебния аграрни министър.

След еднократно удължение на периода, тази седмица ведомството ще разгласи избора си и ще назначи студента, спечелил състезанието.

Участниците в състезанието изготвят малко предложение за справяне с един от двата проблематични проблема в земеделския бранш - рецесията с дървата за огрев или отбраната на българските зърнопроизводители в подтекста на засиления импорт на зърно от Украйна.

Идеите би трябвало да бъдат ясно обосновани и реалистични, а въвеждането на нововъведения, разкриването на работни места и включването на младежи и хора от уязвими групи ще носят спомагателни точки на участниците.

С отличените претенденти ще се организира в допълнение събеседване, с цел да бъдат оценени лидерските им качества, уменията им за водене на договаряния и работа в екип. Одобреният студент ще бъде пълновръстен член на екипа на министър Явор Гечев и ще взе участие в решаването на настоящите въпроси в бранш " Земеделие ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР