Над 20 български и международни организации представители на отговорния бизнес

...
Над 20 български и международни организации представители на отговорния бизнес
Коментари Харесай

Организират кариерен форум за хората с увреждания

Над 20 български и интернационалните организации представители на виновния бизнес в България ще дават опция на хора с разнообразни благоприятни условия

Кариерен конгрес " Равенството значи повече ", ориентиран към реализация на хората сувреждания в България, ще се състои на 26 апри в София. Над 20 български и интернационалните организации представители на виновния бизнес в България ще дават опция на хора с разнообразни благоприятни условия (с ТЕЛК и без ТЕЛК) да станат част от техните екипи.
Най-голямото предизвикателство пред хората с разнообразни благоприятни условия в България е включването в пазара на труда, както и опцията за спомагателни приспособени образования, повишаващи тяхната подготовка, познания и умения. " Невероятно е с какво предпочитание те работят и се развиват, когато усещат поддръжката и вярата на своите работодатели ”, разясняват Йоана Колева и Ива Цолова, уредници на форума.
Кариерен конгрес,,Равенството значи повече " 2018 е под мотото: Всеки има право на късмет, тъй като равенството значи повече! Това е първо издание на събитие, което ще се провежда годишно.
Събитието е под патронажа на президента на България, Министерството на труда и обществената политика и Столична Община. Присъствието на кариерен конгрес,,Равенството значи повече ” е гратис, като всеки претендент може да се записва на място в деня на форума.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР