Над 2 килограма амфетамин, близо 4 килограма и половина хероин,

...
Над 2 килограма амфетамин, близо 4 килограма и половина хероин,
Коментари Харесай

Спецакции в София и Ямбол, намериха наркотици

Над 2 кг амфетамин, близо 4 кг и половина хероин, над 700 грама фентанил и близо 200 грама кокаин задържаха спецполицаи от ГДБОП при профилирана интервенция по линия " Разпространение на наркотични субстанции " в София.

Двама са арестувани - на 39 и 22 години, като единият е престъпно проявен и осъждан за разпространяване на наркотични субстанции. Полицаите са открили, че те са употребявали жилището като нарко хранилище, в което са съхранявали, разфасовали и подготвяли на дози за разпространяване на разнообразни по тип синтетични наркотични субстанции, кокаин и хероин.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. На арестуваните лица са повдигнати обвинявания, наложена им е непрекъсната мярка за неотклонение " Задържане под стража ".

При друга интервенция в Ямбол спецполицаите от града задържаха двама престъпно проявени, в миг на продажба на огромно количество наркотични субстанции. В колата им са открити и конфискувани 8,5 кг зелена тревиста маса, регираща на полеви наркотест на марихуана.

При претърсването на жилищата им са открити още 7,5 кг марихуана от и сумата от 29 000 лв.. По случая е формирано досъдебно произвеждане по разказа на Окръжна прокуратура Ямбол.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР