Над 170 светещи инсталации на любими животни, цветя, дървета, футуристични

...
Над 170 светещи инсталации на любими животни, цветя, дървета, футуристични
Коментари Харесай

"WinterLand" представя над 170 светещи инсталации на животни, цветя, дървета в парк "Възраждане" в София

Над 170 светещи съоръжения на обичани животни, цветя, дървета, футуристични форми са показани в парк " Възраждане " до 28 февруари следващата година, оповестяват уредниците.

Вълшебният парк „ WinterLand " придвижва посетителите в традициите на посрещането на китайската нова година и хубостта на светещите фенери. Така София се причислява към редица градове по света като Ню Йорк, Лондон, Берлин, Хонг Конг и доста други, които домакинстват фестивали на китайските фенери с впечатляващи светещи статуи.

Изложбата " WinterLand " е основана от притежателите на Coco Agency, взаимно с експерти-дизайнери и инженери от Китай, с цел да пресъздаде вълшебството на светещите фенери във всяко кътче на земята.

В " WinterLand " приказките оживяват. Паркът разкрива свят на светещи тигри посред джунглата, подскачащи над водата делфини, бебе-слонче в действителни размери, розови фламинги, градина с великански плодове в пъстри цветове и обичани герои на децата.

Компанията провежда изложения на всички места по света, което дава опция на хората да се допрян до хубостта на китайските обичаи.

Светещите съоръжения са основани с LED-светлини, с цел да употребяват минимално количество сила.

" WinterLand " работи всеки ден, от 14:00 до 22:00 часа. Билети за посещаване могат да бъдат закупени на мястото на изложбата. Цените за възрастни са 15 лева, а за деца от 3 до 18 година и пенсионери - 13 лв.. Предлага се и фамилен билет за вход на двама възрастни и две деца, който коства 50 лв.. Деца до 2 година влизат гратис.

Ледената пързалка в парк " Възраждане " в " Зона Б - 5 " също посреща феновете на зимните кънки. Пързалката е част от оборудванията на открития многофункционален състезателен комплекс на " Спортна София " с повърхност от 800 кв. м. и потенциал до 100 ползватели по едно и също време. За феновете на карането на кънки от всички възрастови групи ледената пързалка предлага прелестни условия за пързаляне, в открита паркова среда, както и чудесни благоприятни условия за начално образование на деца и начинаещи в спортове като хокей на лед, фигурно пързаляне и други.

Освен светещите съоръжения в парк " Възраждане ", има и ледена пързалка за феновете на зимните спортове. Днес тя е затворена, само че от на следващия ден още веднъж приема гости с работно време от 10:00 до 21:30 часа. Пързалката е обезпечена с кънки и предлага начално образование на деца и начинаещи в спортовете хокей на лед и фигурно пързаляне.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР