Над 11 килограма канабис и други наркотици са открити при

...
Над 11 килограма канабис и други наркотици са открити при
Коментари Харесай

Над 11 килограма канабис и други наркотици са открити при акция в Благоевградско

Над 11 кг канабис и други опиати са открити при профилирана полицейска интервенция в Благоевградско, оповестиха от Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи в Благоевград.

Вчера на територията на дирекцията бяха арестувани петима души. В хода на профилираната полицейска интервенция общо на територията на региона са тествани 344 индивида, близо 280 транспортни средства, четири пункта за черни и цветни метали, 14 заложни къщи, пет автоморги, шест питейни заведения и 20 търговски обекта. 

Днес от ОДМВР – Благоевград оповестиха, че при полицейската интервенция е осъществена инспекция на парцели и прилежащи към него постройки в околност в землището на разложкото село Елешница, населявани от 49-годишен мъж, са открити полиетиленови чували, сложени в пластмасов бидон, съдържащи към 4,7 кг канабис. Проверена е и употребена от мъжа, изоставена вила в друга околност в землището на селото, където в два пластмасови бидона са открити полиетиленови чували, съдържащи общо към 6,6 кг канабис. Мъжът е арестуван със заповед за задържане до 24 часа и е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР