Над 1000 души са се обявили против закриването на участъковата

...
Над 1000 души са се обявили против закриването на участъковата
Коментари Харесай

Над 1000 души са се обявили против закриването на пожарната служба в гр. Завет

Над 1000 души са се оповестили срещу закриването на участъковата работа за противопожарна сигурност и отбрана на популацията в гр. Завет.

Днес представители на Организационен комитет връчиха на регионалния шеф на Разград Гюнай Хюсмен подписка и писмо с причини в поддръжка на нуждата от опазване на структурата на пожарната. Това оповестиха от регионалната администрация.
Местните хора считат, че в случай че пожарната работа бъде закрита, ще възникне сериозна заплаха за живота и здравето на популацията в общината, опазването на сградния фонд, на селкостопанската годишна продукция, животните във фермите, горските и ловно стопанство "Воден ", както и оборудването на детски градини, учебни заведения и предприятия.

Жителите на община Завет имат желание да преминат към митинги и интензивно гражданско непокорство, в случай че пожарната работа в Завет бъде закрита. Освен до Областния шеф писмото и подписката са адресирани и до ръководителя на Народното събрание, министър-председателя и министъра на вътрешните работи. Областният шеф Гюнай Хюсмен пое ангажимент да придвижи документи към идващите инстанции, допълват от държавната институция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР