Над 100 стартиращи компании вече проявиха интерес за участие в

...
Над 100 стартиращи компании вече проявиха интерес за участие в
Коментари Харесай

Най-голямото състезание за стартъпи в енергийния сектор с рекорден брой кандидатури

Над 100 започващи компании към този момент демонстрираха интерес за присъединяване в PowerUp! на InnoEnergy - най-голямото съревнование в Централна Европа за стартъпи, които създават решения в енергийния бранш. Кандидати с план, обвързван с енергетиката, прототипно устройство, предан екип и планувано време за стартиране на пазара след най-много две години, може да вземе присъединяване в надпреварата.

„ Разнообразието от кандидатури в надпреварата демонстрира по какъв начин младите компании са гъвкави към измененията в енергийния бранш и приспособяват плановете си към потребностите на пазара. Много от претендентите се концентрират върху спестяването и отстраняването на разноски за енергийно произвеждане и запазване на околната среда. Ние поддържаме развиването на фирмите, които се стремят към основаването на решения с световен обсег ", съобщи Джейкъб Милър, изпълнителен шеф на InnoEnergy за Централна Европа, уредник на PowerUp!.
Към днешна дата, спечелилите от предходните две издания на надпреварата са световни компании, които развиват и комерсиализират плановете си бързо благодарение на InnoEnergy, навлизайки както на европейския пазар, по този начин и на пазарите в Азия и Съединени американски щати. Най-добрите участници в PowerUp! могат да получат и покана за присъединяване в програмата Highway с достъп до финансиране на стойност 150 000 евро за поддръжка за тиймбилдинг, развиване на технологии, основаване и верифициране на бизнес модел, както и комерсиализация на световните пазари и финансови награди.

„ Иновативната концепция към този момент не е задоволителна. Енергийният пазар е доста придирчив и времето е най-важно при стратъпите и бизнесмените. С евентуалните консуматори би трябвало да се свържеш допустимо най-рано, с цел да схванеш какви са упованията им. Необходимостта продуктът да дава отговор на цената, препоръчана според от използването си е по-важна от самия артикул. " - този съвет дава на започващите компании Матеуш Лисовски, изпълнителен шеф на Entech, компания, предлагаща неповторим контейнер, употребен за предпазване и превозване на топлота на къси дистанции (до 30 км), облицован с фазово-акумулиращи материали.

Големият край ще се организира в Будапеща, до момента в който районните финали (българският ще се организира на 5-и октомври), ще бъдат предшествани от интензивни уъркшопи, където финалистите ще имат опцията да работят върху детайлите на своите оферти и да подобрят презентационните си умения. Досега 108 стартъпа от 16 страни са взели присъединяване в надпреварата. Най-добрите компании, както в миналогодишното издание, ще вземат присъединяване в уъркшопи с съумели бизнесмени като техни треньори. Тази година стартъпи от 23 страни в Централна Европа могат да подадат своето заявление за присъединяване.

PowerUp! чака смелите визионери, създаващи нови технологии, които могат да геенрират преимущества за своите консуматори, производители и енергийни снабдители на световно равнище. Крайният период за подаване на планове е 11 септември 2017.

За присъединяване в надпреварата, попълнете следната форма:
www.powerup.innoenergy.com.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР