Над 100 000 души видяха първото изложение за електромобили в

...
Над 100 000 души видяха първото изложение за електромобили в
Коментари Харесай

Над 100 000 души посетиха ЕLECTRO MOBILITY EXPO 2018


Над 100 000 души видяха първото ревю за електрически автомобили в България - ELECTRO MOBILITY EXPO 2018. 18 марки електрически коли, зарядни станции, е-велосипеди, скутери и лекотоварни коли влязоха за 4 дни в Sofia Ring Mall, с цел да покажат, че секторът е на пътя на нововъведенията.

Електрическата подвижност и развиването на технологиите, опазването на околната среда, капацитетът за нахлуване на на ниска цена и чист превоз, новите концепции за логистика и трафик бяха измежду тематиките на конференцията, която събра в Cine Grand специалисти, производители, разработчици и визионери, ангажирани с развиването на електромобилността в България.

А пред българската аудитория в първото издание на ELECTRO MOBILITY EXPO 2018 застанаха напълно електрически модели на TESLA, JAGUAR, RENAULT, NISSAN, KIA, VOLKSWAGEN, HYUNDAI, SIN CARS, INOKIM, ECOBIKE, JONWAY, Е-Mountain Bike, лекотоварните METRO 500 и триколесните на Телком Инженеринг, зарядни станции на LEGRAND Electric и ЕЛПРОМ ЕМЗ ШАБЛА, както и прототипът на Team Formula Student BG от Техническия университет - София.

Възможността да тестват най-хитовите експонати в тест драйв разреши на експерти и фенове да придобият директни усещания за опциите на електрическите транспортни средства и да се убедят в качествата им, уверени са уредниците на ELECTRO MOBILITY EXPO 2018.

„ Електрическата подвижност не бъдеще, тя е настояще. Този сегмент от пазара към този момент е доста цветен и това ни даде съображение да организираме ревю “, сподели ръководителят на плана Димитрина Христева. По думите й експозицията дава късмет на всички производители да покажат до каква степен са стигнали, а на хората - да видят новите технологии, да ги тестват и да ги изискат.

„ За нас е значимо страната да поддържа развиването на този бранш, а публиката – да види смисъл да се обърне към продуктите, основани на електромобилност. Така се трансформира един пазар или да основат нов “, добави още Димитрина Христева.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР