Начините да си върнете бившия на теория са много, при

...
Начините да си върнете бившия на теория са много, при
Коментари Харесай

3 от начините да си върнете бившия чрез съобщения

Начините да си върнете някогашния на доктрина са доста, при всяка двойка работи друг метод. Някои избират да приказват персонално, други да се върша на недостъпни, а трети – да споделят посредством обществените мрежи.

Изпращането на текстови известия е един от най-хубавите способи, в случай че се притеснявате и сте срамежливи да се срещнете с него персонално. Ако го извършите по верния метод, възможностите да го получите назад не са по никакъв начин неприятно.

Ако се обадите на някогашния си, той евентуално ще си намерения, че желаете нещо и също ще бъде неловко. Изпращането на текстови известия ще направи връзката малко по-бавна, само че в това време – по-успешна. Затова е употребен като един от методите да си върнете някогашния.

Когато изпращате текстово известие на някогашния си, любознанието се натрупва и можете да водите равен диалог, без да се притеснявате. По този метод ще имате някакво малко време, с цел да обмислите какво да напишете, а не да изстреляте нещо, за което да съжалявате.

 методите да си върнете някогашния

И по този начин – ето и три от методите да си върнете някогашния, като употребявате за задачата текстови известия по телефона или онлайн.

Стартирайте връзката вярно

Ако с някогашния ви сътрудник не сте общували след раздялата, би трябвало да методите деликатно. Не забравяйте този факт, тъй че бъдете къси и елементарни. Не затрупвайте някогашния си с прекомерно доста известия внезапно, тъй като това единствено може да го уплаши и да се отдръпне още повече. Започнете отдалече и стартирайте диалога с елементарни въпроси. Не навлизайте непосредствено в главната тематика, тъй като не това са методите да си върнете някогашния. Постепенно завържете диалог, до момента в който не се почувствате задоволително комфортно, с цел да му зададете най-важния въпрос.

Важно е също да бъдете търпеливи, тъй като това може да не стане незабавно, а да би трябвало повече време, с цел да се отпуснете и двамата. Все отново не забравяйте, че сте някогашни сътрудници. Дори и да сте останали в положителни връзки след раздялата, постоянно има несръчен миг, в който и двамата се притеснявате в компанията един на различен. И това е изцяло обикновено, тъй че бъдете спокойни.

Не изпращайте спам

Ако несъзнателно сте прескочили някой от предните редове, ще напомним още веднъж – търпението е основно за постигането на стремежи резултат. Да, знаем, че е мъчно да чакате и да не се вълнувате за това, което следва, само че изчакайте някогашният ви да отговори. Дайте му време да намерения – това е от методите да си върнете някогашния, които работят.

Все отново за него също би било необичайно да получи известие от вас след дълъг интервал от време. Поставете се в неговата обстановка и помислете по какъв начин вие самите бихте реагирали. Затова оставете го да събере мислите си. Не изпращайте спам със известия. Може да не получите най-хубавите отговори. Това ще понижи възможностите ви, в случай че дразните някогашния си по този метод.

 методите да си върнете някогашния

Не показвайте прекалено много страсти, до момента в който си пишете с него.

Един от методите да си върнете някогашния е да бъдете умерени в това, което казвате или вършиме. Ако той види, че сте свръхемоционални и смутени заради раздялата, това няма да го върне назад при вас.

Покажете, че сте щастливи и най-много, че сте в естетика със себе си. Не правете по този начин, че да е прекомерно явно, че се пробвате да си върнете някогашния. Публикуването на сърцераздирателни цитати и песни за разрушено сърце в обществените медии единствено ще скапе възможностите ви. Играйте на несъмнено и постоянно бъдете усмихнати даже и онлайн. Това е от методите да си върнете някогашния, които биха проработили.

И въпреки всичко не забравяйте – нищо не може да размени връзката очи в очи. Общуването с текстови известия е от методите да си върнете някогашния, само че не можете да останете единствено с тях. Сред като възобновите разговора между тях, би трябвало да извършите и идната стъпка и да се срещнете персонално. След като към този момент сте разчупили леда, ще ви е по-лесно да поговорите за връзките ви.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР