Начинът на на пенсиите стъпва на действителния осигурителен доход, докато

...
Начинът на на пенсиите стъпва на действителния осигурителен доход, докато
Коментари Харесай

Каримански от ИТН отрече да е човекът, на когото Дончева е предлагала пари

Начинът на на пенсиите стъпва на действителния застрахователен приход, до момента в който методът, препоръчан от служебното държавно управление, не стъпваше върху действителния застрахователен приход. Това съобщи Любомир Каримански, ръководител на парламентарната комисия по бюджет и финанси и народен представител от " ИТН ".

По думите на е значимо да се подчертае, че средствата са обезпечени до края на годината, а за идната могат да се обезпечат от източници в обществения бранш, където могат да бъдат усъвършенствани разноските и да се покаже по-висока приходна част. " Концесиите в България са мощно подценени като такси, които събира страната. Фирмата " Дънди прешъс метълс " са добили и изнесли суровина в размер на 12 200 тона злато за повече от 1,2 милиарда лв.. Концесионната такса на тази компания е 1%. Защо основна прокуратура не обърна внимание най-малко на един от отчетите на Сметната палата. Ето една опция за усъвършенстване на разноските в обществения бранш, тъй че да може приходната част да я има ", разгласи той.
 Асен Василев: Докато съм министър, няма да вземам участие в политически планове Асен Василев: Докато съм министър, няма да вземам участие в политически планове
Докато съм министър на финансите, няма да вземам участие в политически планове, по-късно ще помисля какво тъкмо желая да върша. Ще видя дали...

Каримански се разгласи за преразглеждане на концесионните контракти. " Ние пазиме интереса на страната от позиция на експлоатиране на естествените благосъстояния на страната. Ние би трябвало да се съобразяваме и с политиката на Европейска комисия за това по какъв начин и по какъв метод експлоатираме естествените си благосъстояния. Нима сме създали всичко допустимо да усъвършенстваме стопанската система на страната ", попита Каримански.

" Категорично съм за избори 2 в 1, гледайки от страна на финансите това е по-разумният вид ", акцентира ръководителят на парламентарната комисия по бюджет и финанси.

Депутатът от Има Такъв Народ отхвърли той да е индивидът, на който от " Изправи се БГ! Ние идваме! " да е давала пари, с цел да разцепи парламентарната група, за което описа пред БНР ръководителят на Има Такъв Народ. Каримански съобщи, че не е чувал за такава среща.

Каримански дефинира като минимална опцията той да бъде претендентът на Има Такъв Народ за шеф на Българска народна банка. " Не се виждам като министър след идните избори, а като народен представител - бих желал да съм самостоятелният мажоритарен народен представител на хората ", сподели той.
 Каримански: Ще приемем актуализацията до края на идната седмица Каримански: Ще приемем актуализацията до края на идната седмица
" Дали ще успеем да завършваме актуализацията на бюджета? Да, за това работим и мисля, че има задоволително положителна настройка, с цел да може...

Още по тематиката: 

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР