Началото на Survivor 7 вече бе дадено и определено новият

...
Началото на Survivor 7 вече бе дадено и определено новият
Коментари Харесай

Когато Божана Кацарова иска смехът да е на нейн гръб

Началото на Survivor 7 към този момент бе обещано и несъмнено новият сезон не е като нито един от досегашните. Най-малкото, тъй като се снима съвсем в действително време, а и водещият е друг.
 Владо Карамазов, Survivor 7 и какво сподели артистът по тематиката с водещия на предаването
Защо Владо Карамазов няма да е водещ на Survivor 7

Гледната точка на артиста по въпроса

Интересно ще бъде да забележим по какъв начин ще се оправят известните персони от племето на известните с физическите тествания, които ги чакат в идващите дни и седмици. Божана Кацарова е един от участниците, които са познати на феновете и тя като всички останали ще се опита да излезе краен победител.

Освен за успеха, типично в неин стил Божана е влезнала в риалитито и с цел да се забавлява. В профила си в Instagram победителката от трети сезон на MasterChef показа няколко фотоси от Survivor 7 и насочи предизвикателство към почитателите си.

" Докато аз оставам жив на острова за вас има мини предизвикателство. Днес публично давам начало на #БожанаОцелява. " Кацарова разяснява, че всеки е свободен да основава мемета, насмешки и да обработва видеа с нея както реши, стига те да са занимателни. И цялото си ентусиазъм хората би трябвало да черпят от изявите ѝ в Survivor.

И като се изключи че смехът ще бъде за нейна сметка, в цялото това развлечение се крие и премия. Божана Кацарова написа, че създателят на най-харесваното меме с нея и въпросния хаштаг ще завоюва двоен билет до Амстердам. И това не е всичко, тъй като спечелилият ще бъде съпроводен от Божана, която ще покрие и всички съществени разноски за тази екскурзия.
 Survivor 7 и кои са спечелилите и победените в първата борба от новия сезон на предаването
Първата борба на Survivor 7

Четирима са номинираните

" Печеливш разгласяваме на база най-вече лайкове и мнения на поста + екстра точка за мой персонален любимец. " Божана Кацарова приканва почитателите си да не да не я щадят, тъй като желае денят, в който ще напускане Survivor 7, да бъде " истерично комичен ".

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР