Началото на годината ще започне с добри новини. В семейството

...
Началото на годината ще започне с добри новини. В семейството
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за Лъв за 2020 г.

Началото на годината ще стартира с положителни вести. В фамилията ви ще царува естетика. Сега ще може да осъществите доста от вашите остарели замисли. През януари ще ви се даде опция да поправите това, което не е работило преди, да поправите и някои остарели неточности. Ще се позволи и проблем, който досега сте смятали за обезсърчителен.
През февруари ще се наложи да вземете някои решения по отношение на бъдещето си. Това се отнася най-много до професионалната сфера, само че ще бъдат наранени и персонални въпроси. Някои представители на знака ще се решат на сключването на брак или предложение за подобен. През март и април не очаквайте успокоение. Това ще са доста напрегнати месеци, само че с чудесни резултати. Може да сте сигурни, че всички старания са си заслужавали, изключително в случай че дейностите ви са свързани с развиването и усъвършенстването на персоналните ви нравствени качества. 
През май е по-добре е да не планирате нищо съществено и значимо. Непредвидени условия ще попречат на проектите ви. Тогава ще е най-важно да деянията еластичност. В служебно отношение бъдете неутрални, в случай че възникне спор сред сътрудници. 
Юни ще ви подари дни, изпълнени със успокоение. Тогава може да се отдадете на ранна отмора. Посещение на непознато място, екскурзия в чужбина ще е най-хубавото, което ще може да извършите за себе си. Творческите представители на знака ще имат неповторимо ентусиазъм през летните месеци. Използвайте времето, с цел да посетите, колкото се може повече мероприятия. Познанствата с нови хора ще ви дадат скъпа информация и може да се окажат трамплина към вашето развиване.
През септември ще берете плодовете на вашите старания. Това е превъзходен месец във финансово отношение. Тогава доста от представителите на знака може да създадат мечтаните огромни покупки. Октомври е месец за вложения и обмисляне на бъдещите ви дейности в професионалната сфера. Края на месеца посветете на връзките в фамилията. Съвместна отмора ще ви сплоти повече.
Ноември е месец, в който не би трябвало да вършиме взаимни отстъпки със здравето си. Преминете профилактичните си прегледи, с цел да сте сигурни, че сте здрави. Декември ще ви даде опция за неповторими изяви. Бъдете постоянно във форма и безукорен външен тип. Ще имате шанса да вземете интензивно присъединяване в много интересни и необикновени събития. 
През 2020 година  Меркурий  ще бъде назадничав 3 пъти. През това време не започвайте нови планове, не закупувайте носители на информация или друга техника, както средства за напредване, като кола. Периодите на назадничавост на Меркурий са следните:
- от 17 февруари до 10 март;
- от 18 юни до 12 юли;
- от 14 октомври до 3 ноември
Венера  ще бъде ретроградна от 13 май до 25 юли. През този интервал не сключвайте брак. Можете да очаквате съществени разтърсвания и смяна в връзките, включително и от финансов темперамент. Възможно е връщането на остаряла обич или дефинитивна разлъка с актуалната.
Марс  ще бъде назадничав от 10-ти септември до 14-ти ноември. Това ще е интервал на понижена интензивност. Трудно ще намирате сили за реализирането на намисленото. През това време бъдете деликатни при боравене с техника, оръжие, остри предмети и разнообразни механизми.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР