Началото на днешното заседание на НС ще е доста безплодно.

...
Началото на днешното заседание на НС ще е доста безплодно.
Коментари Харесай

Атанас Атанасов каза какво пише в паметната бележка на Генчовска за РСМ

Началото на днешното съвещание на Народно събрание ще е много безплодно. Всички ще се дърпат и никой няма да предлага кандидатура за ръководител на Народно събрание. Вероятно ще се провали изборът на ръководител, което опозицията цели, с цел да демонстрира, че ръководещите нямат болшинство и са слаби. Това сподели в студиото на " Денят стартира " Атанас Атанасов от Демократична България.

От " Демократична България " не са обсъждали тяхна кандидатура за ръководител на Народното събрание, сподели още той.

Коментирайки вчерашните диспути Атанасов съобщи, че към Има Такъв Народ се приказва единствено за пари, което води до " доста съществени съмнения за въображаеми корупционни схеми, които са пресечени от премиера и финансовия министър, което навлече гнева на Има Такъв Народ ".

Генерал Атанасов счита, че тематиката Северна Македония е измислена тематика, която да служи на Има Такъв Народ " като перде, с цел да прикриват апетитите си за пари ". Според него от това, което се случва по тематиката Северна Македония най-вече са удовлетворени в Кремъл, тъй като техният проект за дестабилизация в района съумява.

Атанасов съобщи, че е предупреждавал Петков, че в случай че не сложи под надзор сужбите за сигурност, ще пристигна миг, в който те ще управляват него. Заяви, че Външно министерство " бъка от представители на специфичните служби ".

Каза още, че е чел въпроснат паметната записка на външния министър Теодора Генчовска от срещата на премиера Кирил Петков с еврокомисаря по въпросите на съседството и разширението на Европейски Съюз Оливер Вархей.

" Вътре написа, че министър председателят, разговаряйки с комисаря Вархей, е поел задължения да сътвори условия в България за това да бъде вдигнато ветото за започване на договаряния ", сподели Атанасов.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР