Началото на 2022 г. вече започна с вихър от дела.

...
Началото на 2022 г. вече започна с вихър от дела.
Коментари Харесай

Експертите споделят най-добрите съвети за работа за 2022 г.

Началото на 2022 година към този момент стартира с ураган от каузи. Докато светът най-сетне заппочна лека-полека да се връща към естествения живот преди пандемията, нов вид на ковид още веднъж принуди всичко да спре. Много офиси още веднъж се затварят и хората стартират още веднъж да работят от у дома. Много чиновници може да се почувстват напрегнати от тази обстановка и по тази причина, в светлината на това състояние, специалистите споделят кои са най-удачните способи да създадем работата си по-лека и приятна през пандемичната 2022 година

1.       Правете нещо вместо нищо
Швеция разгласи кои специалности ще изчезнат
Шведският институт за оценка на пазара на труда и просветителна политика е провел изследване и е разпознал няколко десетки специалности,...
Прочети повече
Когато се чувствате напрегнати, постоянно е по-добре да извършите нещо, в сравнение с нищо. Това подсъзнателно ще поддържа равнището на вашата продуктивност в положителни граници, даже и да ви се желае да не вършиме въобще нищо. Може да бъде в действителност стресиращо по-късно да констатирате, че не сте създали нищо и просто сте оставили времето да изтече сред пръстите ви.

2.       Погрижете се първо за себе си

Всичко, което научихме от последните две години, е, че първо би трябвало да дадете приоритет на психологичното си здраве. Вашето работно място може да се нуждае от вас, само че в случай че въобще не сте в най-хубавата си форма, тогава е добре да отделите малко време, с цел да се освежите, подмладите, релаксирате. Не го отлагайте!

3.       Научете се да казвате „ не “

Да впечатлите мениджъра си е едно, само че постоянно да вършите спомагателна работа за сметка на вашите граници е напълно друго. Научете се да казвате „ не “, когато не сте физически или душевен способни да извършите каквото и да било допълнително.
Ефективна работа от вкъщи
Работете дейно от вкъщи Ефективна работа от у дома може да отнеме известна промяна, изключително в случай че преди този момент сте работили в офис или...
Прочети повече
4.       Организирайте се с малко помощ

Не мислите прекомерно доста за себе си и в последна сметка създавате проблеми всякога, когато се пробвате да организирате работата си. Инвестирайте в някои организационни приложения и надлежно въвеждайте  данните в точния момент, тъй че в никакъв случай да не забравяте по кое време и какво би трябвало да свършите в период.

5.       Общувайте с шефовете си

Не оставяйте и капка подозрение в мозъка си. Общувайте с вашия управител, сътрудници и старши по транспарантен метод, тъй че да сте наясно за обстановката и да няма място за неправилно пояснение на някоя задача или план.

На вички ни е мъчно да свикнем с разпоредбите за работа в условия на пандемия, само че нямаме избор.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР