Начало Как да се включа Вдъхновените Светът няма да го

...
Начало Как да се включа Вдъхновените Светът няма да го
Коментари Харесай

Светът няма да го забрави: ловецът на крокодили

Начало Как да се включа Вдъхновените Светът няма да го не помни: ловецът на крокодили На днешната дата един от най-ревностните бранители на природата приключва земния си път 4 септември 2019, 06:14 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Светът няма да го не помни: ловецът на крокодили
Светът няма да го не помни: ловецът на крокодили
 Българското вино, поради което идват хора от целия свят
Българското вино, поради което идват хора от целия свят
 Човекът, който върна Южна Добруджа на България
Човекът, който върна Южна Добруджа на България
 Той е българският господин за един ден
Той е българският господин за един ден
 Днес на Шипка е положен първият камък на българската независимост
Днес на Шипка е положен първият камък на българската независимост
 Истории от града на младите
Истории от града на младите
 Бизнес, спектакъл и пътешествия: историята на Велизар Величков
Бизнес, спектакъл и пътешествия: историята на Велизар Величков

" Истинското благополучие не е скъпо ". Коко, която сътвори " Шанел "

а 4 септември 2006 година един от обичаните телевизионни водещи и бранители на природата - Стив Ъруин се гмурка край Големия бариерен риф, с цел да снима следващ документален план за жителите на подводния свят.

Никой не допуска, че той няма да се върне жив.

След като дружно с оператора снимат голям склон, евентуално подплашен от сенките им, той се завръща и удря Стив с опашката си със гибелен шип непосредствено в сърцето.

ВИЖТЕ ЕМБЛЕМАТИЧНИ КАДРИ С ЛОВЕЦА НА КРОКОДИЛИ - СТИВ ЪРУИН
Стив Ъруин - ловецът на крокодили  Вдъхновените Стив Ъруин  Вдъхновените Стив Ъруин  Вдъхновените Стив Ъруин  Вдъхновените Стив Ъруин
Фаталният край не закъснява, а светът скърби за един от хората, за който опазването на природата е идея, за която си заслужава както да живееш, по този начин и да дадеш живота си.

Със гибелта на Ъруин обаче не си отиват концепциите му, даже в противен случай - той оставя ярка диря и въодушевява милиони хора да бъдат по-отговорни за света, в който живеем и да се интересуват по какъв начин да опазим разнообразието му. Семейството на Стив също не се отхвърля от идеята му.

Кой е ловецът на крокодили - индивидът, който изуми света
 Стив Ъруин при Джей Лено
Стив Ъруин е роден на 22 февруари 1962 година в фамилията на Боб и Лин Ъруин в предградие на Мелбърн. Семейството на Стив има ирландски генезис, което сигурно може да се види в неговия огнен и смел манталитет.

Бъдещето на Стив наподобява предначертано, защото още от дете той пораства в естествения парк, който принадлежи на фамилията му.

Още на 6-годишна възраст получава първия си питон, а на 9 към този момент храни крокодилите под инструкциите на татко си.

Стив счита смята, че в случай че се опита да съобщи по автентичен и откровен метод възгледите си за околната среда, оптимално доста хора ще бъдат "заразени " от концепцията за опазването й.

Той споделя възгледите си, че една от най-големите неточности на хората е да усвояват естествени територии наоколо до сушата, тъй като по този метод заплашват популацията на животинските типове, които снасят яйцата си на крайбрежията и ги заравят в пясъка.

Ъруин купува имоти със земя, които да трансформира в естествени паркове и неведнъж споделя, че задачата на живота му е запазване на околната среда.

От Стив до ловеца на крокодили



"Помислих си, че няма втори като него в целия свят. Звучеше като Тарзан на природозащитниците, като супергерой, по-голям от живота ".

Това са думите на Тери, брачната половинка на Стив за първия миг, в който го е видяла. Докато е на посещаване в зоопарка през 1991 година, двамата се срещат и това е обич от пръв взор. Сгодени са единствено 4 месеца по-късно, а през 1992 година се женят. Имат две деца - наследник и щерка, които са поели по стъпките на татко си.

Как обаче Стив се трансформира в звезда?

Отговорът е, че това се случва по време на медения му месец.



Тери, която се занимава с рехабилитационни центрове за диви животни, също като Стив обича дивата природа повече от всичко. Двамата са единомислещи, че след сватбата ще бъдат измежду природата, с цел да са покрай това, което обичат най-вече: животните и снимат прекарванията си с тях.

Кадрите от медения месец се трансформират в пилотната серия на "Ловеца на крокодили ", който дебютира по Австралийската национална телевизия и скоро е видян от огромните научно-популярни канали, които му оферират да работи за тях.

Стив споделя, че няма приключено висше обучение в региона на зоологията, само че целият му живот е минал измежду животните в фамилния естествен парк.

Службата за отдаване на последна почит към Стив е водена от артиста Ръсел Кроу пред 5000 души в естествения парк, който ловеца на крокодили трансформира в зоопарк. Церемонията е излъчена онлайн и последно довиждане на любимеца си споделят над 300 милиона души пред екраните от Европа, Съединени американски щати, Австралия, Азия и Африка.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР