Начало Как да се включа Вдъхновените Суфражетки на тротинетки или

...
Начало Как да се включа Вдъхновените Суфражетки на тротинетки или
Коментари Харесай

Суфражетки на тротинетки или как са се придвижвали в миналото

Начало Как да се включа Вдъхновените Суфражетки на тротинетки или по какъв начин са се придвижвали в предишното Някои нови неща са добре забравените остарели  Сабина Иванова 14 септември 2019, 09:34  Суфражетки на тротинетки или по какъв начин са се придвижвали в предишното Източник: Getty Images/Guliver
ислите си, че електрическите тротинетки в центъра на София са финален вик на модата?

Е, да, в действителност са съвременни - само че в този момент ще ви представим една жена, която се придвижва точно с такава тротинетка през 1916 година за смут на консервативното общество.

Запознайте се с лейди Флорънс Присила Норман със звание "Командир на Британската империя ", което печели с отдадената си работа като шеф на болница по време на Първата международна война.

КАК СА ИЗГЛЕЖДАЛИ ТРОТИНЕТКИТЕ НАЗАД ВЪВ ВРЕМЕТО - ВИЖТЕ ТУК
Тротинетката, през вчерашния ден през днешния ден и на следващия ден  Вдъхновените тротинетки  Вдъхновените тротинетки  Вдъхновените тротинетки  Вдъхновените тротинетки
Лейди Норман е била една от най-активните суфражетки - това е организация, настояща на територията на Съединени американски щати и Англия, която се бори за правото на глас на дамите.

Ето по какъв начин се е придвижвала тази дама по улиците на Лондон:



Тя получава транспортното средство като подарък за рождения си ден от нейния брачен партньор - лорд Норман.

Използвала тротинетката, с цел да върви до офиса си, който се е намирал в централната част на Лондон.

Прототипът на елетрическата тротинетка е изобретен преди към век като играчка за деца и е бил именуван детски скутер, защото не е имал седалка.

Развивал е до 24км/ч.

Този метод на напредване с изключение на комфортен, е и екологичен, само че не трябва да забравяме да бъдем деликатни и виновни към останалите участници в придвижването.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР