Началници на клиники и отделения в УМБАЛСМ "Пирогов" са изпратили

...
Началници на клиники и отделения в УМБАЛСМ "Пирогов" са изпратили
Коментари Харесай

Началници на клиники в Пирогов с открито писмо до премиера заради освободения директор на болницата

Началници на клиники и отделения в УМБАЛСМ "Пирогов " са изпратили намерено писмо до премиера Кирил Петков и министъра на опазването на здравето Асена Сербезова по отношение на вчерашното решение на здравния министър да освободи от служба шефа на най-голямата болница в страната проф. доктор Иван Поромански. Цялото писмо беше публикувано до медиите от пресцентъра на болница "Пирогов ".

Началниците на клиники и отделения в лечебното заведение смятат, че аргументите за неговото премахване са голословни и официални. Те считат, че зад цитираната причина за освобождение - влошеното финансово положение на болничното заведение, стоят голям брой и сложни аргументи, свързани с години наред отлагани проблеми и несъответстващо ръководство.

От "Пирогов " молят министърът на опазването на здравето Асена Сербезова да преразгледа освобождението на проф. Поромански и в качеството си на принципал, който носи отговорност за лечебното заведение, да почете позицията на личния състав, се показва още в писмото.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР