Началните училища, учебните занимални и детските градини в Холандия трябва

...
Началните училища, учебните занимални и детските градини в Холандия трябва
Коментари Харесай

Какъв е планът на Нидерландия за олекотяване на противоепидемичните мерки

Началните учебни заведения, образователните занимални и детските градини в Холандия би трябвало да отворят след 3 май, се споделя в отчет на главния настойнически орган към холандския кабинет, осведоми " Политико ".
Експертите също поучават държавното управление да удължи възбраната за събития от 1 юни до " евентуално след лятото ".
Премиерът Марк Рюте се чака довечера да разгласи първите детайлности от проекта на страната за разхлабване на ограниченията.
Съветническите групи означават, че рискът за публичното здраве от отварянето на учебните заведения е контролируем, въпреки че се поучава в учебните заведения да се преподава на по-малки групи от възпитаници, които се редуват, до момента в който не бъде събрана повече информация от скандинавските страни, където учебните заведения са отворени.
В препоръките написа още, осведоми " Гардиън ", че от 15 март един инфектиран с ковид го предава на по-малко от един човек. Едва 1% от инфектираните с ковид са на възраст под 20 година, до момента в който тази възрастова група в страната съставлява 22% от цялото население.
Средните учебни заведения ще отворят месец по-късно.
Междувременно новите случаи в Холандия се усилиха със 729 до 34 134, оповестява " Ройтерс ", базирайки се на управляващите. Още 165 души са умряли от ковид, с които общо се усилват до 3916.
Можете да следите случаите на ковид в България и по света в нашия блог.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР