Началникът на сектор „Пожарогасителна и спасителна дейност" във врачанската пожарна

...
Началникът на сектор „Пожарогасителна и спасителна дейност" във врачанската пожарна
Коментари Харесай

Наградиха с почетен знак главен инспектор Кирил Василев

Началникът на бранш „ Пожарогасителна и избавителна активност " във врачанската пожарна Кирил Василев беше награден за работата си, видя BulNews.bg.
Церемонията се организира от 11 часа през днешния ден. Почетният знак беше връчен персонално от шефа на основна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ основен комисар Николай Николов, който се възползва от опцията да благодари на своите сътрудници за положените труд и усърдие за популацията при бедствено състояние.
Припомняме, че изобилните превалявания през последните месеци провокираха наводнения във Врачанско и се наложи незабавна евакуация на хора от засегнатите региони. Служителите на пожарната поставиха героичен старания за безвредното извеждане на хората от домовете им и за опазване на човешкия живот.
Наградата „ Почетен знак на Министерство на вътрешните работи - III степен “ е най-престижното отличие, което може да бъде връчено в системата на Министерство на вътрешните работи. Гл. контрольор Василев благодари за оказаната му чест и призна, че тази премия е освен голямо самопризнание и компенсация за работата му в системата, само че и обвързване, което ще го подтиква още повече.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР