Началникът на Главното управление на разузнаването на Министерството на отбраната

...
Началникът на Главното управление на разузнаването на Министерството на отбраната
Коментари Харесай

Шефът на украинското военно разузнаване: Войната ще завърши за Русия със смяна на ръководството й или с разпадането й на три или повече държави

Началникът на Главното ръководство на разузнаването на Министерството на защитата на Украйна Кирил Буданов е задоволително непублична персона. Неговото появяване в общественото пространство с изявленията се случва едвам през последните месеци. В просторно изявление за " Украинская истина ", Буданов прави голям брой прогнози, разкрива елементи към подготовката на Русия за пълномащабна война против Украйна (ГУРМО и самият Буданов бяха безапелационни още от есента на предходната година, че Русия готви нашествие), разказва вероятен ли е прелом против съветския военнопрестъпник Владимир Путин.

Активната война в Украйна ще завърши до края на годината, като през август месец ще настъпи поврат. " Ето за какво, за жалост, до август количеството оръжия, належащо на войските, няма да бъде в забележителен размер. От август всичко това ще бъде във военните елементи и ще се употребява интензивно във военните дейности...Защото в този момент пагубно ни липсват тежки въоръжения. Русия има запаси да води война една година, до края на годината би трябвало най-малко да влезем на територията на Крим ", предвижда той. На въпрос под каква форма ще продължи войната, Буданов декларира сбито " достъп до нашата административна граница. Това ще бъде краят на нашата война ".

 Началникът на ГУРМО на Украйна Кирил Буданов Началникът на ГУРМО на Украйна Кирил Буданов Източник: Украинская истина
Това е един акцент на ръководителя на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна бригаден военачалник Кирил Буданов за " Украинская истина ", в което той приказва още и за избора на съветска тактичност във войната с Украйна, за онкологичното заболяване на Путин и за опциите за прелом в държавата-агресор.

Преди седмица в изявление за задгранични медии Буданов още веднъж съобщи, че дейната фаза на войната ще завърши до края на тази година, в този момент изяснява и детайлности за упованието август месец да настъпи преломен момента - тогава количеството въоръжение, доставено на Украйна, ще е към този момент в обилни количество. От момента на оповестяването на доставките досега на действителното му потребление има стадии, които лишават известно време.

Русия ще се разпадне на три или повече самостоятелни страни?
На втори въпрос по какъв начин може да свърши за Украйна, Буданов още веднъж дава отговор " с връщане на окупираните ни територии ", само че и с уточнението " в това число Крим ". Все отново прецизира, че " до края на годината би трябвало най-малко да влезем на територията на Крим ". А на въпрос по какъв начин ще приключи тази война за Русия, Кирило Буданов декларира две благоприятни условия - първата, промяна на политическото управление при официално опазване на териториалната целокупност на Русия и акцентира " формалното ". Войските ще бъдат изтеглени от всички окупирани територии на всички места по света. Окупираните територии ще се върнат в тези страни, към които по принцип принадлежат - в Грузия, Япония, Германия и така нататък И Русия ще стартира да действа като цивилизована страна. Ще стартира отначало, по този начин да се каже. Ще работи известно време. Тогава единствено историята ще ни покаже. Вторият вид е да се раздели Русия на три или повече елементи, на самостоятелни страни. Подробности обаче в изявлението за този вид Буданов не дава.

Путин избра най-тъпия и жесток вид
След като още през ноември предходната година Кирил Буданов предизвести за подготвяната от Русия офанзива, в това число назова е времето, когато тя ще стартира, през днешния ден Буданов декларира, че въпреки и да е имало други разновидности - безусловно реалистични и са можели да завършат зле за Украйна в краткросрочен проект - Владимир Путин е избрал откритата, животинска експанзия.
" Според положителната съветска традиция от всички положителни и неприятни разновидности съветският цар постоянно ще избере най-лошия. Така че той (Владимир Путин, бел.ред.) направи същото... от всички разновидности, а имаше добре планувани разновидности за такава интервенция, Путин избра най-тъпия и най-бруталния вид ".

Иначе, съгласно разследващите данни на украинците, началото на нашествието е било по проект, определен от съветския президент - завладяване на административните здания на Коев до ден 3, дейна военна фаза до 10-тия ден и заличаване на всяка военна опозиция на територията на р. Днепър, въпреки и не на цяла Украйна, нов водач, напълно следен от Русия, който да организира политика, която да удовлетвори Путин. Буданов декларира, че даже в първите дни някогашният президент Янукович е бил приближен до украинска територия, в Минск, с цел да бъде включен в проекта за легитимиране на краткотрайно държавно управление. " Глупави мисли от време на време се появяват в мозъците на хората. По някаква причина те имаха вяра, че на Янукович ще се гледа по-добре от всеки различен ". Според Кирил Буданов персонално Путин е взел решението и никой не е имал огромно въздействие върху това.

За " другите разновидности " Буданов е по-лаконичен, даже заявявайки, че не желае да дава хрумвания и късмет да се повтаря това, което е могло да се направи, само че показва " хибриден вид " - композиция от дейни дейности и осведомителна политика. Например, рядко се форсира процеса и напрежението в Донецк и Луганск, сяда се на масата на договарянията, целеустремено се покачва напрежението, в това число с няколко удара с прецизни оръжия, основава се атмосфера на безпорядък в страната, която под напън е принудена на подпише избрани условия.
Самият Путин е взел окончателното решение за започване на военни дейности към 15:00 часа на 23-ти февруари, до обяд на 23-ти към момента имаше някакви съмнения, мерки и до тази дата той е можел да употребява всяка алтернатива.

 Началникът на ГУРМО на Украйна Кирил Буданов Началникът на ГУРМО на Украйна Кирил Буданов Източник: Украинская истина
За проект Б на съветската инвазия
Общата концепция на Москва не се е трансформирала: Путин се нуждае от цяла Украйна, не го интересува никоя обособена част. " Разбира се, след три месеца настоящи събития, те поправят проектите си и приготвят публичното мнение в Русия за обстоятелството, че по принцип, в случай че реализиран окупацията на Донецка, Луганска и Херсонска области, това също може да се смята за победа. Плановете обаче не са се трансформирали и, за жалост, няма да се трансформират, до момента в който не сложим точка на въпроса за Путин и Русия, какъвто съществува през днешния ден – опасността за целия свят, изключително за европейския континент, ще продължи.

Според украинското разузнаване обаче съветските управляващи в Херсон май към този момент са се отказали от осъществяване на референдум в Херсонска област, виждайки, че хората ще се го саботират и няма да се поддадат на въздействието. Така че в този момент се работи по други разновидности, например присъединение единствено по искане на " краткотрайното управление " към Крим и преименуване на региона на Таврия.
Русия към този момент приготвя публичното мнение така наречен " специфична интервенция " да завърши победно, достигайки административните граници на Луганск и Донецк и запазвайки Херсонска област и може би част от Запорожие. Според Буданов осъществяването на проект Б обаче няма да е сполучливо.

 Началникът на ГУРМО на Украйна Кирил Буданов Началникът на ГУРМО на Украйна Кирил Буданов Източник: Украинская истина
Путин има онкологично заболяване, само че няма да почине на следващия ден
Кирил Буданов удостоверява информацията, че съветският президент Владимир Путин е болен от рак, с изключение на няколко други съществени болести. " Но не си коства да се надяваме, че Путин ще почине на следващия ден. Има още най-малко няколко години. Харесва ли ви или не, правилно е ". По отношение на психоемоционалното положение на Путин, Буданов счита, че Путин е комплициран, до него достъп имат доста малко хора. На въпрос дали съветският президент получава справедлива информация за обстановката на фронта, украинският шпионин счита, че тази информация е доста лимитирана, защото признаването на провали и неверни калкулации преди всичко е ужасно за изпълнителите.

В разнообразни интервали Путин е подготвял правоприемник, към този момент е имало няколко такива, само че той евентуално се опасява да приготви съществено подобен, осъзнавайки, че в хода на подготовката този правоприемник може да изиска да седне на стола по-рано, в сравнение с самият Путин желае. Следователно той държи всички на несъмнено разстояние и има вяра, че ще ръководи постоянно. Но няма да е по този начин, а Буданов показва ориста на всеки един деспот от XX-XXI век - Ирак, Югославия, Либия - типичен образци за диктатори, умират срещу волята си. " Всички приключиха по един и същи метод и Путин ще свърши по същия метод ".

 Началникът на ГУРМО на Украйна Кирил Буданов Началникът на ГУРМО на Украйна Кирил Буданов Източник: Украинская истина
Срещу Путин е имало атентати, само че няма обществена информация за това. Буданов разполага с информация за опит за нападение по линия на представители на Кавказ, преди към два месеца.
Буданов отхвърля в миналото да е предричал прелом в Русия. " В Русия открит прелом е неосъществим. В сянка - това е действително, сянката е същинска ". Недоволството ще пораства, само че недоволството на хората в Русия не е интересувало никого преди, нито в този момент. Финансовият кръг към Кремъл обаче е изгубил доста поради войната и те търсят излаз от обстановката, а най-лесният излаз е пъкъл заменят Путин с различен и да се направи опит да се трансферира виновността напълно на него.

Кой стои в тази сянка, Буданов отхвърля да уточни имена, само че изброява сфери - военните (които имат действителни данни за загубите и не горят от неспокойствие да продължат битката), специфичните служби (някои от които са подкрепили започването на нашествието, даже и с цел да прикрият минали злоупотреби и източване на пари през Медведчук, други са хранили фантазията да завладяват Киев за три дни), най-ясно обаче загубите се усещат от бизнеса - те са изрично срещу и желаят да спрат всичко по някакъв метод, защото губят пари, а това са доста пари, само че не смеят да кажат намерено на Путин за това.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР