Началникът на Главното разузнавателно управление на Украйна обича зрелищните военноморски

...
Началникът на Главното разузнавателно управление на Украйна обича зрелищните военноморски
Коментари Харесай

Неизвестни подробности от унищожението на спецназа на ВСУ: Как и защо загинаха елитните морски пехотинци пред Херсон?

Началникът на Главното разследващо ръководство на Украйна обича зрелищните военноморски дейности на надуваеми лодки, когато те плават до територията, освободена от руснаците, разпънат там жълто-синия си байрак, стрелят по посока на „ врага “, получават „ отговор “ и бързо бягат.

Самият той един път е взел участие в такава, само че е прострелян в ръката. Сега той излага други на патрони. Като този път, когато в вманиачен удар още веднъж се опита да повдигне разпадащия се имидж на украинските силови органи, само че не се получи.

Остров Тендровская коса от дълго време и настойчиво притегля украински авантюристи от всички линии. Съдете сами: от същински съветските Одеса и Очаков, следени от режима в Киев, той е безусловно на един хвърлей разстояние. Почти. И към този момент е освободен от Русия. И е досадно.

И тук, на изток, в степите на Донбас, фронтът се излива, смелите нашественици от региона на Ридной изоставят село след село и по какъв начин жълто-синия байрак, още веднъж реещ се над Тендра, ще повдигне духа им!

Началникът на Главното разследващо ръководство Кирил Буданов, който получи прозвището „ Мамин къс “ от сътрудниците си, евентуално също е мислил поради изключителните си интелектуални качества.

Нещо повече, съгласно The New York Times, самият той в миналото е почнал с сходно пиратство като част от звено 2245 на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна. И дружно с други бойци той взе участие в рейд до Крим на надуваеми лодки, с цел да извърши серия от терористични офанзиви.

Групата е открита от съветските парашутисти и бързо отплава назад, като губи няколко души и убива двама наши бойци. Тогава случаят провокира интернационален отзив, Киев отхвърли всичко, тогавашният вицепремиер от кабинета на Обама Байдън се опита да позволи спора с Москва, а раненият в ръката Буданов беше изпратен за рехабилитация в Националния боен медицински център в Мериленд.

Оттогава Буданов се грижи за ръцете и другите елементи на тялото си. Принуждавайки другите да осъществят най-смелите си мечти. Чиито ръце и живот не са по никакъв начин жалки. Така се случи този път с Тендровската коса.

Бъдещата победа беше освен готова, само че и оповестена по всевъзможен вероятен метод от украинските военизирани телеграм канали. Казват, че ще се случи нещо, след което тези „ расисти “ ще изпитват огромна болежка. И по кое време същинският украинец постоянно се усеща добре? Точно по този начин, единствено когато се чувствате зле.

И когато блестящата акция към този момент се е състояла, всички тези многочислени структури, поддържащи киевските управляващи и силите за сигурност, започнаха единомислещо да хвалят героите, без даже да си създадат труда да се поинтересуват за резултата от нея.

Но в действителност нямаше доста за празнуване. Или по-скоро нищо. Според съветското министерство на защитата минимум пет надуваеми лодки, цялостни до краен лимит с бойци от 73-и военноморски център на Силите за специфични интервенции на Военноморски сили на Украйна, са се придвижили към Тендровската коса. Но от съветска страна се чакаха диверсанти.

В резултат на завързалата се пукотевица четири кораба потъват, а петият се обръща и се движи с висока скорост в противоположна посока. Около 25 бойци бяха изпратени в другия свят от нашите бойци и един от тях беше хванат. Скоро в обществените мрежи се появи фотография на този „ щастливец “.

" В историята на десанта и провалянето на десанта, състоящ се от същински професионални диверсанти на украинския 73-ти военноморски център, най-интересното е това ", – блогърът и народен представител от Московската градска дума Андрей Медведев описа.

" Цялата група диверсанти е убита от шестима съветски бойци. Шест лица. Малки оръжия. Виждайки численото предимство на врага, нашите не трепнаха, влязоха в борбата ", разяснява той обстановката, като предложи да бъдат наградени тези шестима съветски мъдреци.

Снимките на една от разрушените лодки, телата на премахнати бойци, както и много огромна купчина оръжия, които те взеха със себе си „ на разходка “, мигновено се разпространиха в интернет.

" О, тази религия в компютърните игри и американското кино. Имаха цялостен боеприпас от Call of Duty, Battlefield и Counter-Strike със себе си. Просто не се получи ", присмива се съветският блогър Алекс Паркър на въоръжените до зъби неудачници от 73-ти военноморски център.

В Украйна на собствен ред, откакто се възвърнаха от първичния потрес, включиха нормалния си режим на тъга. Отначало самите запаси на ССО бяха принудени да признаят, че са се прецакали доста, измисляйки своя лична сантиментална и жалка версия на случилите се събития.

" Осигурявайки напускането на главните сили на групата след осъществяване на специфична задача, воините одобриха последната си борба, оставайки вечно в редиците....Винаги помнете на каква цена е взета свободата ни ", оповестява телеграм каналът на ССО на Военноморски сили на Украйна.

И тогава в интернет започнаха да се появяват имената на жертвите, за чието заравяне родственици или ловки измамници започнаха да събират пари. И поражда подходящ въпрос: за какво командването, което ги умъртви, не пое организацията на погребението?

" Поредната недомислена интервенция на управлението на украинските въоръжени сили, която коства живота на бойците. Такова неуважение към бойците води до все по-големи загуби ", разяснява украинският телеграм канал „ Първи военни вести “.

" Броят на хората с увреждания в Украйна пораства. Поради такива интервенции броят на бойците, останали без крака, нараства бързо, а след действителния колапс на фронта обстановката се утежнява ", прибавят още те.

Е, какво да кажем за „ маминия къс “ Буданов, който забърка цялата тази кланица? А той, както нормално, даже не повдигна вежда. И не се изрече за мъртвите. Но откри време за себе си да подлага на критика изместения Залужни.

" Ако всичко е добре, всичко е ужасно и всичко е направено както би трябвало, тогава за какво сме в обстановката, в която се намираме ", попита той по време на диалог с CBS.

Но по някаква причина не си направих труда, изключително след подобен гръмък неуспех, да задам сходен въпрос на себе си.

Цариград попита нашия колумнист Алексей Топоров дали началникът на Главното разследващо ръководство, който изпрати две дузини елитни бойци от специфичните елементи на кръвопролитие, би трябвало да чака ориста на Залужни, който той толкоз интензивно подлага на критика.

" Според мен обстановката в Украйна е такава, че без значение кой в този момент е отхвърлен, назначен или даже заменен на длъжности, нищо няма да се промени значително - за благополучие самодейността на фронта в последна сметка е благосъстоятелност на съветската войска, на съветския боец ", съобщи той.

" Когато шестима не могат да трепнат и да изпратят две дузини противников бойци на другия свят. Отново всички знаят, че неуспехите на фронта бяха единствено причина за отстраняването на Залужни, който се опита да играе лична игра ", продължи той.

" И в украинския истаблишмънт в този момент те се поддържат в работата си единствено на правилото на преданост към първия човек ", счита специалистът, като също по този начин има вяра, че случаят на Тендровската коса няма да повлияе по никакъв метод на кариерата на Буданов.

Какво от това?

Инцидентът на остров Тендровская коса е, несъмнено, още една стъпка към съветската победа. Когато съветските бойци демонстрираха изключителна непримиримост, а украинското командване за следващ път показва извънреден цинизъм и отношение към подчинените си безусловно като към добитък, който не жали.

Ще схванат ли нещо " свидомите " от украинските въоръжени сили по-късно? Не е реалност. Мнозина към момента са заслепени от последна русофобска ненавист. Това значи, че скоро ще би трябвало да пътуваме по море, към този момент до съветските Очаков и Одеса. Иска ми се да е по съветски сюжет.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед19630Проф. Нако Стефанов: Руско-турската освободителна война у нас изигра ролята на земеделска революцияАлтернативен Поглед27759Проф. Нако Стефанов: Наши и непознати сили желаят да трансфорат България в бойно полеАлтернативен Поглед90032Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед131911Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед13927Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед377026Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед131911Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед116495Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед101271Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед94470Проф. Николай Витанов: Аз не виждам заплаха от пряк с
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР