Началникът на Главното разузнавателно управление (ГУР) на украинското министерство на

...
Началникът на Главното разузнавателно управление (ГУР) на украинското министерство на
Коментари Харесай

Украйна: Войната приключва

Началникът на Главното разследващо ръководство (ГУР) на украинското министерство на защитата Кирило Буданов показа персоналното си мнение какъв брой още ще би трябвало да води война страната му с Русия.

Според него военните дейности няма да продължат дълго, защото окупаторите физически няма да могат да устоят продължаването на войната за дълъг интервал от време.

Ръководителят на ГУР приказва за това в границите на Ялтенската европейска тактика (YES). " Не споделям мнението, че това ще е дълга война. Това е мое персонално мнение, което се основава на разбор на данните, които имаме, на първо място за съперника ", сподели той в изявление за Fakty.com.ua. В същото време той добави, че всеки има свое схващане за " дълготраен проект ".

Възможно е войната с Руската федерация да продължи до шест месеца, седем месеца или година. А за някои това е доста време,

сподели Буданов.

По-рано началникът на Главното разследващо ръководство също посочи, че началото на зимата няма да спре контранастъплението на украинската войска. По думите му боевете ще продължат. Буданов призна, че украинските сили напредват по-бавно, в сравнение с му се желае, само че офанзивата продължава и студът няма да я спре.

Украинският президент Володимир Зеленски сподели, че страната му към този момент се приготвя за втората зима на войната, съобщи ДПА, като се базира на постоянното му видеообръщение. " Сега всички в публичния бранш и локалните органи на властта би трябвало да създадат всичко допустимо, а когато е належащо - даже невъзможното, с цел да оказват помощ на Украйна да издържи зимата и да резервира цялостната си функционалност ", сподели Зеленски.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР