Наблюдаваме някаква, не упоритост, защото упоритост е нещо хубаво. Някакъв

...
Наблюдаваме някаква, не упоритост, защото упоритост е нещо хубаво. Някакъв
Коментари Харесай

Острие на ГЕРБ: Това е еднолично управление на Радев. Опитват да превърнат държавата в анархия

Наблюдаваме някаква, не непримиримост, тъй като непримиримост е нещо хубаво. Някакъв дебелоглав. Това съобщи пред камерата на ПИК ТV Делян Добрев от ГЕРБ.

„ Някой се пробва да трансформира страната в безредица. Защото това е еднолично ръководство на президента “, съобщи той.

Според Добрев от Промяната още веднъж се държат като дребни деца, очевидно желаят нищо да не проработи “.

„ Ако няма ръководещо болшинство, е по-добре да не се одобри никакъв бюджет, тъй като всяка партия желае да се хареса на гласоподавателите си, а ще имаме един раздут бюджет. Т.е. в случай че нямаме държавно управление, по-добре да нямаме бюджет. Когато не е признат нов бюджет, се извършва това, което е заложено в предходния “, означи той.

Добрев бе безапелационен: „ С всеки идващ ден обстановката се заплита от ден на ден, всеки мисли за своите лични цели, упоритости и ползи “.

Той насочи укор към изтегления не в точния момент дълг от финансовия министър Асен Василев. С това негово безконтролно държание той принуждава служебния кабинет да изтегли дълг на 5%, което води до 1 милиарда повече разноски за страната. „ Това е персонално поради Асен Василев “, съобщи Делян Добрев.

Той добави, че е добре всички партии, без Промяната, да вземат участие в сформирането на нов кабинет. Добрев посочи, че по време на държавното управление на Политическа партия са били изплатени „ доста пари към Русия “ и тъкмо тогава са били най явни подмолните и корупционни покупко-продажби на ръководещите.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР