Наближава време за плаж и все по-често гледаме с недоволство

...
Наближава време за плаж и все по-често гледаме с недоволство
Коментари Харесай

Топдиетологът Огнян Симеонов разкри как най-лесно да се отървем от паласките и корема

Наближава време за плаж и все по-често гледаме с неодобрение в огледалото по какъв начин издайнически се подават под облеклата коремът и паласките. Хората с наднормено тегло би трябвало да вземат ограничения. При това освен поради естетическата им приятност. Хубаво е човек да живее здравословно. На помощ идва един от най-известните диетолози у нас Огнян Симеонов. Той предлага гореща да се ограничи приемът на въглехидрати.

„ Българинът доста обича самун. Ако не може да го откаже изцяло, най-малко да го размени – с пълнозърнест или заквасен с мая. И е хубаво де се ядат най-много по две филийки дневно, по една още по-добре, пък в случай че може без самун – най-добре. Да не забравяме, че той може да бъде и сменен. Например с киноа или елда, като и двете култури са ужасно потребни за организма “, твърди Симеонов.

Диетологът припомня също да се одобряват в по-горещите дни доста течности, а също и да се залага на салатите. По време на диета менюто е належащо да включва най-малко една салата, а в случай че са две ще е още по-добре. На въпроса дали може да се отслабва без да се разболеем той отговори ето по този начин: „ Вирусите, бактериите, паразитите виреят в кисела среда. При алкално тяло вирусите няма с какво да се хранят и не се боледува. При предпочитание за намаляване и връщане на здравето е най-добре да се мине напълно на алкална храна “.

Огнян Симеонов предлага също по този начин да се приема и, само че пречистена или био, не тази от супермаркета. Тя алкализира тялото и стопира достъпа до храна на избрани тумори. За здраве е задоволително да се взема дневно 1 ч.л. сода, разтворена във вода, а за намаляване – да се вършат вани със сода и морска сол.

Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР