Набират персонал - социален работник, медицинска сестра, рехабилитатор, арт терапевт,

...
Набират персонал - социален работник, медицинска сестра, рехабилитатор, арт терапевт,
Коментари Харесай

Набират персонал за двата центъра за хора с деменция във Варна

Набират личен състав - обществен служащ, здравна сестра, рехабилитатор, арт терапевт, хигиенист, здравен асистент за Центъра за грижа за лица с разнообразни форми на деменция на бул. " Константин и Фружин “ и за Дневения център за поддръжка на лица с разнообразни форми на деменция и техните фамилии, който се намира на ул. " Петко Стайнов “ №7. Средствата за издръжката ще се дават по план по Оперативна програма " Развитие на човешките запаси “, заяви ръководителят на плана Анастасия Георгиева, шеф на дирекция " Здравеопазване " в Община Варна.

Желаещите да аплайват за оповестените работни места могат да получат повече информация на уеб страниците rabota.bg и jobs.bg, както и на телефон: 0876/522-722, госпожа Анна Делева,  началник на услугите. 

От 1 юли ще продължи и приемът на заявления на консуматори за Дневения център за поддръжка на лица с разнообразни форми на деменция и техните фамилии на ул. " Петко Стайнов “ №7. Лице за контакт - госпожа Анна Делева, 0876/522-722. Допустимите целеви групи са възрастни хора с разнообразни форми на деменция над 65 година с ограничавания или в неспособност за самообслужване и техните семейства; възрастни с разнообразни форми на деменция, настанени в профилирани институции или други резидентни услуги и техните фамилии. За използването на услугата е належащо лицето да има сложена диагноза от ТЕЛК /НЕЛК/ЛКК, епикриза, мнение от персонален доктор, мнение от психиатър и други В рамките на плана услугата е безвъзмездна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР