Набиращият скорост претендент в тежка категория Джарел Милър (20-0-1, 18

...
Набиращият скорост претендент в тежка категория Джарел Милър (20-0-1, 18
Коментари Харесай

Джарел Милър: Ще нокаутирам Дилиан Уайт за четири или пет рунда

Набиращият скорост кандидат в тежка категория Джарел Милър (20-0-1, 18 КО) ще се радва да има опция да премери сили с британеца Дилиан Уайт (22-1, 16 КО), който неотдавна стана топ кандидат за купата на WBC.

Милър счита, че възможна борба сред двамата ще бъде съвършена съществена среща за боксова галавечер както в Съединените щати, по този начин и във Англия.

"Да, мисля, че Дилиан Уайт би бил идеалният конкурент, който да победя. Той се би с таксиметров водач в дебюта си в Съединени американски щати (срещу Малкълм Тан през август), това беше борба, от която никой не се интересува. Мисля, че борба посред ни през април ще бъде страхотна и за двама ни ", съобщи американецът.

Милър също има вяра, че ще успее да смъкна Уайт на земята преди борбата да бъде преполовена.

"Мисля, че ще смъква Дилиан Уайт до четвъртия или до петия рунд. Той просто няма да издържи ", добави Милър.

Милър също желае и борба с първенеца на IBF, IBO и WBA Антъни Джошуа, до момента в който Уайт се е насочил към първенеца на WBC Дионтей Уайлдър. Затова Милър твърди, че борба сред него и Уайт ще бъде един тип елиминационна и спечелилият ще може да се изправи против Джошуа или Уайлдър в идната си среща.

"Мисля, че спечелилият от наша възможна борба ще има опция да се изправи против Уайлдър или Джошуа. Определено след тази борба би трябвало да бъде в наложителна позиция за борба за купа ", приключи Милър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР