Набирането на руски доброволци за войната срещу Украйна вече засегна

...
Набирането на руски доброволци за войната срещу Украйна вече засегна
Коментари Харесай

Режимът в Москва в безизходица - вече вербува и осъдени жени за войната в Украйна

Набирането на съветски доброволци за войната против Украйна към този момент засегна и дамите.В района Нижни Новгород рекламни брошури за попълване на районните военни елементи към този момент са оповестени освен в детски градини, библиотеки и клиники, само че даже и в центрове за съвещания на дами. Новата вълна за набиране на доброволци е по-широка от предходната година, а рекламата – още по-агресивна, оповестява радио „ Свобода “.

Миналата седмица районните осведомителни организации и телевизионни канали в Нижни Новгород приказваха за идващия отряд доброволци и обърнаха изключително внимание на обстоятелството, че измежду изпълнителите има дами.

– Аз съм доктор. Имам брачен партньор на фронта. Бих желала да бъда по-близо до него - споделя една от дамите в изявление.

Видеоклипът с изявленията на дами доброволци се популяризира от неправителствената организация „ Дом на националното единение “ на Нижни Новгород, която дава отговор за популяризирането на набирането на доброволци.

– Аз съм медицински служащ, фелдшер, – споделя друга жена доброволец. – Присъединих се, тъй като имам двама братя, служещи в армията. Може би няма да бъда непрекъснато в болничното заведение, може да вземам участие в полеви мероприятия с бойци.

Други източници удостоверяват дейното набиране на дами в редиците на съветската войска.

" Желанието на наказани и неосъждани дами да вземат участие във войната е доста огромно " – разгласи в Телеграм основателката на плана " Рус седи " Олга Романова.

Вторник SOTA рапортува, че към 30 наказани дами от Липецк, Новогланк са подписали контракт с Министерството на защитата за интервал от две години. Източника на обявата добавя че, повече от 90 % от пандизчиите в тази колония имат позитивен ХИВ статус.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР