Набелязаните спешни мерки срещу футболното хулиганство вече са готови и

...
Набелязаните спешни мерки срещу футболното хулиганство вече са готови и
Коментари Харесай

На стадиона - само с лична карта и поименен билет, димките са забранени

Набелязаните незабавни ограничения против футболното безчинство към този момент са подготвени и даже бяха гласувани в Народното събрание с болшинство. Ще бъдат ли лимитирани физическото принуждение и вандалските прояви по стадионите - тематиката в " Денят стартира " с Георги Любенов разяснява Славчо Атанасов, ръководител на парламентарната комисия за младежта и спорта и народен представител от НФСБ.

В работната група по правенето на ограниченията участваха всички политически сили участваха, дружно с представители на БФС, основна прокуратура, специалисти от четири министерства, изясни Атанасов.
Славчо Атанасов: Даваме права на полицията да постанова някои от наказванията. Освен това, на стадиона към този момент ще се влиза единствено с персонална карта и поименен билет, феновете ще бъдат проверявани със скенерни устройства.
Славчо Атанасов е безапелационен, че на стадионите повече няма да се позволяват фенове с димки. По думите му, това към този момент е неразрешено в цяла Европа. Има тотална възбрана за ракети, димки, бомби, изясни депутатът.
 Депутатите одобриха дефинитивни промени в Закона за футболното безчинство Депутатите одобриха дефинитивни промени в Закона за футболното безчинство
Достъпът до стадионите - единствено против самостоятелен билет или персонална карта. До 220 часа общественополезен труд ще поставят спортните хулигани при наново...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР