На15.08.2023г.(вторник)от 10:00 часа Областен информационен център – Враца ще проведе

...
На15.08.2023г.(вторник)от 10:00 часа Областен информационен център – Враца ще проведе
Коментари Харесай

Във Враца предстои работна среща за Интегрирани териториални инвестиции

На15.08.2023г.(вторник)от 10:00 часа Областен информативен център – Враца ще организира работна среща в Конферентната зала на Хотел „ Лева “ гр. Враца, къдетожурналисти,ще бъдат заподнати с новия Интегриран териториален метод и инструмента Интегрирани териториални вложения /ИТИ/ в програмен интервал 2021-2027 година.

На срещата ще бъде показано и стартиралото анкетно изследване измежду заинтригуваните страни от СЗР на обмисляне и степента на осведоменост с метода ИТИ, както и ролята на Областните осведомителни центрове в неговото използване.

ОИЦ-Враца действа от 2012 година и е част от мрежата от 28 осведомителни центрове за разпространение на кохезионната политика на Европейския съюз в Република България, която се състои от 27-те регионални осведомителни центрове (ОИЦ) и Централното координационно звено (ЦКЗ).Тя си сътрудничи интензивно с локалните администрации, бюрата по труда и районните инспекторати по обучение, университетите и приблизително просветителните учебни заведения, с цел да се увеличи информираността на жителите по отношение на опциите, които се дават посредством европейските структурни и капиталови фондове (ЕСИФ).
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР