"На заседание на нашата група с абсолютно единодушие беше взето

...
"На заседание на нашата група с абсолютно единодушие беше взето
Коментари Харесай

И Демократична България няма да подкрепи проектокабинета на ИТН

"На съвещание на нашата група с безусловно единогласие беше взето решение, че ние не можем да подкрепим предлагането на Има Такъв Народ за състав на този кабинет ". Това съобщи на брифинг съпредседателят на "Демократична България " Христо Иванов след заседнаие на политическата групировка.

„ Аргументите ни са свързани с голям брой фактори, които дружно, и по настрана, обосновават това решение. Припомняме, че се явихме на избори, с доста ясната поръчка, че би трябвало да бъде излъчено държавно управление на смяната. Кабинет, който има програмата, потенциала и персоналния състав да промени България”, акцентира той.

По думите на Иванов групировката му ясно е показала задачите и целите си.„ Посочихме, че няма да подкрепим каквото и да било държавно управление. Не можем да допуснем да предадем своите гласоподаватели, които желаеха смяна, подкрепяйки държавно управление, което не можем да назовем държавно управление на промяната”.

На въпрос по какъв начин ще отговори на обвиняването от страна на Има Такъв Народ, че „ Демократична България”, както и „ Изправи се БГ! Ние идваме”, с отхвърли си за поддръжка тласкат страната към нови избори, Иванов отговори: „ Опитвам се да не влизам в тона, който към този момент видяхме от Има Такъв Народ. Защото не желаеме да горим мостовете. Имаме какво да отговорим на всички равнища. Цялата страна видя, че препоръчаното е безусловно недопустимо и негодно. Това е реалност, който никой не може да отхвърли. Да гласуваме за това – това е изменничество към нашите избиратели”.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР