На втора дъщеричка се радва телевизионното семейство Златимир Йочев и

...
На втора дъщеричка се радва телевизионното семейство Златимир Йочев и
Коментари Харесай

Златимир Йочев и Марина Цекова имат втора щерка

На втора дъщеричка се радва телевизионното семейство Златимир Йочев и Марина Цекова. Водещите от Би Ти Ви и Нова телевизия станаха родители на момиченце във вторник сутринта. Таткото получил известие за раждането, до момента в който водел предаването си в Би Ти Ви – „ Тази заран ”.
Развълнуваният Златимир Йочев не съумя да сдържи щастливите си сълзи, до момента в който съобщаваше в ефир за появяването на своята втора щерка. В края на предаването във вторник той се обърна към феновете: „ Като приказваме за благополучие, в този миг аз желая да ви оповестя една красива, вълнуваща вест персонално за мен. Докато с вас обсъждахме значимите тематики от деня, получих известие от моята брачна половинка Марина, че съм станал за повторно татко. Искам да ви го оповестя и на вас, да съпреживеем дружно тази наслада, тъй като всяка заран аз ви споделям първото „ Добро утро ” и ви поздравявам в нашия ефирен дом, и имам вяра, че ние сме част от едно семейство – ние като хора, които се занимават с значимите неща за вас, феновете. Така че желая да ви кажа това: през днешния ден на белия свят се появи моята втора щерка Сандра. Родила се е в родилното поделение на Майчин дом под лекарските грижи на лекар Веселин Дяволов. ”

Преди 4 години на Бъдни вечер в фамилията проплака и каката на момиченцето – Тамара. Щастливият баща благодари за раждането на Сандра на доктор Дяволов, който е шеф на поделение „ Високорискова бременност ”, само че е желан и от родилки, чиято бременност протича обикновено. Той благодари и на целия екип на лечебното заведение, както и на брачната половинка си, „ че философски съумя да балансира грижите за Тамара, която към този момент е съвсем на 4 години, само че е доста щастлива и горда сестра, и съумя да износи и второто ни дете Сандра. Тя е с размери 53 см,  тежка е 3кг и 360 грама – едно малко късче, което обаче към този момент е целият ми свят и го добавя по един ослепителен метод ”, показа усмихнато Йочев.

За втората бременност на неговата брачна половинка се разбра в края на юли, когато самата тя заяви богатствата новина в ефира на предаването „ Събуди се ”, което водеше по Нова тв. Смяташе се, че има още много време до раждането, той като положението на Марина не личеше във външния й тип. Тя продължаваше да наподобява стройна и нежна, само че очевидно е била в напреднала бременност. Слизайки от екран, Цекова сподели, че ще обърне внимание „ на същински значимите неща в живота ”. Тя изясни също по този начин, че от няколко месеца „ не е сама ” и че ще спре да работи, с цел да се приготви умерено за раждането. Звездата от утринния блок през уикенда резервира в загадка по кое време се чака бебето и дали е момиченце, или момченце.

Марина Цекова и Златимир Йочев са женени още от времето, в което той работеше в дребната телевизия България он ер. Цекова към този момент беше в Нова тв, само че се реалокира в Би Ти Ви в края на 2020 година, откакто й предложиха да води късните вести там. Нейното пренасяне съответства с уволнението на Венелин Петков като началник на новините и издигането на Антон Хекимян на този пост. Няколко месеца по-късно в утринния блок на малкия екран работа стартира и Златимир, който зае мястото на Хекимян като водещ. Скоро по-късно Марина напусна Би Ти Ви и се върна в Нова като лице на „ Събуди се ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР