На всеки човек поне няколко пъти в живота му се

...
На всеки човек поне няколко пъти в живота му се
Коментари Харесай

Не е за вярване, но тези 5 зодии често са самотни и неразбрани от другите

На всеки човек най-малко няколко пъти в живота му се е случвало да се усеща уединен и неразбираем от близките. Без подозрение, едно от най-неприятните чувства е това да си заобиколен от доста хора, само че въпреки всичко да се чувстваш уединен. Астролозите са на мнение, че има 5 зодиакални знака, чиито представители постоянно се усещат самотни и изолирани от обществото. Ако и на вас постоянно ви се случва да се чувствате тъкмо по този начин, то изцяло допустимо е да сте представител на някоя от следните зодии:

Риби

За Риби знаем, че са може би най-чувствителната и ранима зодия. Хората, които са представители на този зодиакален знак са в действителност по-различни от всички останали. По природа Рибите желаят да оказват помощ на всички, тъй като самите те знаят какво е да страдаш. Но точно поради това си качество постоянно биват неразбрани от близките и надлежно – изолирани. Освен това, Рибите постоянно се предоверяват и споделят прекомерно персонална информация, което би могло да им изиграе неприятна смешка.  Ако и вие сте зодия Риби може би би трябвало да опитате да подбирате повече приятелския си кръг и да не се разкривате прекомерно рано на близките. Ако въпреки всичко ви се случи да се почувствате изолирани и отхвърлени, заложете на творчество и артистични занимания. Не забравяйте, че силата ви е точно изкуството.
Учени назоваха пушенето като една от аргументите за самотата
Тютюнопушенето може да направи човек по-самотен, счита интернационална група откриватели – с времето околните на пушачите понижава...
Прочети повече
Скорпион

Много от Скорпионите в действителност обичат самотата, защото се зареждат като прекарват време единствено със себе си. Но не би трябвало да пропущаме и обстоятелството, че поради заядливия си манталитет и войнствена природа доста хора отбягват компанията им. Ако сте представител на зодия Скорпион и държите на хората към вас, постарайте се да намалите критичността си, защото рискувате в действителност да останете сами и изоставени.

Овен

Тази огнена зодия няма по какъв начин да бъде самотна, нали? Свикнали сме да мислим, че Овните са непрекъснато във вихъра на събитията и са обградени с доста хора, които ги боготворят. Това обаче не е тъкмо по този начин, тъй като Овните също могат да бъдат неприятни за другарство. Особено, когато са прекомерно фокусирани върху себе си и не обръщат внимание на близките и техните потребности. Ако сте Овен пробвайте да показвате интерес към околните си хора и да говорите за неща, които вълнуват и тях. Добри сте в връзката, тъй че няма по какъв начин да не ви се получи.

Козирог
Психолози назоваха чертите, присъщи за самотните хора
Хората, които крият страстите си, надценяват мащаба на проблемите и търсят виновниците, а също по този начин отхвърлят да търсят позитивните стр...
Прочети повече
Козирозите са необикновен тип създания, чиито прищявки и искания е мъчно да бъдат задоволени. На пръв взор наподобяват студени и груби, само че в случай че ги опознаете ще разберете, че са благи, уязвими и деликатни. Ако сте Козирог и се чувствате самотни пробвайте да свалите преградите към себе си и да допуснете хората да опознаят същинската ви природа.

Дева

Девите, сходно на Козирозите, от време на време могат да бъдат прекомерно взискателни и сериозни, а това ги прави да наподобяват напряко груби в непознатите очи. Ако сте зодия Дева, може би би трябвало да опитате да бъдете по-толерантни към близките и техните неточности, въпреки всичко никой не е съвършен, нали?

 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР