На вниманието на Прокуратура и ДАНС!ДАНС вече прави проверка в

...
На вниманието на Прокуратура и ДАНС!ДАНС вече прави проверка в
Коментари Харесай

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА БЛАГОМИР КОЦЕВ ПОЛЗВА НЕЗАКОННО ДЪРЖАВНИ ИМОТИ ЗА ЛИЧНА ТЪРГОВСКА ОБЛАГА. ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ НА ОБЛАСТНА УПРАВА ИЗТОЧЕНА КЪМ ЧАСТНА АДВОКАТСКА ФИРМА

На вниманието на Прокуратура и ДАНС!

ДАНС към този момент прави инспекция в Областна администрация – Варна по отношение на информация за непозволено консумиране на държавни средства за зареждане със служебно гориво от страна на регионалния шеф Благомир Коцев.

АФЕРА първа оповести този абсурден случай:

На 20.04.2022 АФЕРА разгласява:

С ДЪРЖАВНА КАРТА ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА ЗАРЕЖДА ГОРИВО НА ТРИ ЧАСТНИ АВТОМОБИЛА!

Този скандал към момента не е отшумял, а регионалният шеф на Варна, назначен като подобен от Кирил Петков, е забъркан в нова корист – този път с потребление на държавна благосъстоятелност за персонална полза.

Първо дано уточним кой е притежател на комплекс „ Хоризонт “ в Морската градина във Варна.

Това е компания „ КОМПЛЕКС ХОРИЗОНТ АД “, в която преди да стане регионален шеф на Варна Благомир Коцев е съучастник, дружно с Евелина Благоева Коцева и Рубин Бисеров Коцев.

След като става регионален шеф на Варна Благомир Коцев излиза от компанията, а там ръководят: татко му Рубин Коцев, обвързван с още 10 компании, сестра му – Биляна Рубинова Коцева, която влиза на мястото на брат си Благомир Коцев, обвързвана с още 8 компании, и Евелина Благоева Коцева, обвързвана с още 4 компании.

Ето и информация от Агенция по Кадастър за това, което има „ КОМПЛЕКС ХОРИЗОНТ АД “:

Сега дано погледнем кои два парцела в съседство на ресторант „ Хоризонт “ в Морската градина във Варна – държавна благосъстоятелност са употребени от фамилия Коцеви за персонална полза, а точно:

парцел с кадастрален номер 10135.536.161, който е държавна благосъстоятелност,

и парцел с кадастрален номер 10135.536.232, който също е държавна благосъстоятелност.

На същите два парцела Благомир Коцев, в качеството си на регионален шеф на Варна, назначен като подобен от Кирил Петков, и назначен с цел да съставлява ползите на страната и жителите, е разположил бар, сепарета и навеси, посредством които развива комерсиална активност за лична полза посредством частната компания на която е притежател.

Справка в Агенцията по Кадастър демонстрира, че притежател на актуалните парцели е Областна администрация – Варна.

Вероятно от позицията си на регионален шеф Благомир Коцев е решил да употребява държавната благосъстоятелност като своя с цел да прави комерсиална активност.

На тротоара, пред комплекс „ Хоризонт “, Благомир Коцев и Сие са заграбили и заградили с витрини и железна структура също територия, която е държавна благосъстоятелност, като са оформили част от комерсиалната повърхност на по този начин наречения ресторант „ Марше “. В същия ресторант се организират тайните срещи и завери със семейство Лорер и съпартийци на Политическа партия.

Сега обаче – внимавайте!

Теренът на поляната към морето на „ Хоризонт “ осеяна с навеси и маси е „ завършена “ УЖ законно, а в действителност НЕЗАКОННО, благодарение на някогашния регионален шеф на Варна от ГЕРБ – Стоян Пасев. Да, същия Пасев от същата ГЕРБ, с която другояче Благомир Коцев от „ Продължаваме промяната “ се бори!

Бившият регионален шеф на Варна от ГЕРБ Стоян Пасев съгласува Схема за посочените нагоре ДЪРЖАВНИ ИМОТИ с цел да бъдат употребени от частната компания „ „ КОМПЛЕКС ХОРИЗОНТ АД “ в която притежател и съучастник е Благомир Коцев.

Изглежда УЖ законно, само че е изцяло НЕЗАКОННО, тъй като сходна Схема по закон не би трябвало да бъде съгласувана от Областния шеф, а наложително би трябвало да бъде съгласувана с Министерството на туризма и Министерство на регионалното развитие! А това НЕ Е направено!!!

След като ГЕРБ Стоян Пасев издава такава Схема на компанията на Благомир Коцев в нарушаване на закона, отново ГЕРБ оказват помощ на бъдещия „ герой против ГЕРБ “ Благомир Коцев – този път в лицето на проектант Бузев, основен проектант на Община – Варна, който зад тила на кмета дава позволение за прилагане на навеси, маси и така нататък на въпросните два нагоре разказани държавни парцели от частната компания на фамилия Коцеви.

И отново – внимавайте! Това се случва януари 2022 година!!!, като до момента НЯМА НИКАКВО ПЛАЩАНЕ на частната компания на Коцеви към Община – Варна!

Но! В целия този батак на противозаконни дейности това не е всичко.

Всъщност, подобен е и паркинга, който Областният шеф Благомир Коцев е устроил пред своето заведение – ресторант „ Хоризонт “ – противозаконен!

Начина за трайното прилагане е за публичен селищен парк, ГРАДИНА! Това обаче естествено не е спънка в качеството си на регионален шеф на Варна, Благомир Коцев да направи в сърцето на Морската градина във Варна паркинг, който да обслужва клиентите на неговото заведение!

Наглостта на Благомир Коцев обаче не свършва дотук.

Фирмата на Коцеви с регионален шеф – Благомир Коцев е замислила и да усвои държавен парцел – АЛЕЯ, до момента в който заема длъжността регионален шеф на Варна и да си направи и ЧАСТЕН ПЪТ  по който да може непосредствено да стига до противозаконния си паркинг пред личната си механа!

Данните за парцел 10135.536.26 според информацията от КАИС са:

Поземлен парцел 10135.536.26, област Варна, община Варна, гр. Варна, регион Приморски, п.к.9000, Прим. Парк, м-ст. Салтанат № 81, м. Прим. Парк „ Салтанат “, тип благосъстоятелност Държавна обществена, тип територия Урбанизирана, НТП За алея, повърхност 1424 кв.м., квартал 0.

Впрочем, арогантността на всички тези дейности кореспондира и директно с предишното, когато съдружниците в „ Ахилеос Маритайм ентърпрайз“ ООДРубин Коцев, Благомир Коцев и Чавдар Ангелов, включен в дело в Съединени американски щати по закона RICO за източване на КТБ с 64 млн. $ (виж тук първата част на следствието на АФЕРА:

Публикувано на 31.07.2022 / 16:26

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ НА ВАРНА ПРЕЗ МАФИЯТА И ИВО ГЕЛА ДО „ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА “. ГЕНЕЗИСА

)

влизат в крими сводките с присъединяване си в скандални заменки със земи по българското Черноморие, в това число и с парцели в НАТУРА 2000, намиращи се в землищата на Балчик, Каварна и Долни Чифлик.

Дали регионалният шеф Благомир Коцев има въобще висше обучение, или  подобно на харвардските си приятели от „ Политическа партия “ размахва някакви „ дипломи “ за приключени „ курсове “ в чужбина, е редно ДАНС детайлно да ревизира, защото самата ДАНС е отказала достъп до класифицирана информация на същия този регионален шеф на Варна Благомир Коцев!

Месеци наред Благомир Коцев ръководи БЕЗ допуск до класифицирана информация!

И очевадно „ ръководи “ копи пейст по схемата „ Кирил Петков – Лена Бориславова “, защото в качеството си на регионален шеф на Варна подписва контракт с адвокатската къща „ Диан Иванов и Партнърс “ за 10 000 лева на месец!

До този миг нито един регионален шеф на Варна не си е разрешил сходна дързост. Винаги Областна администрация – Варна е имала назначени адвокати, които да бранят държавния интерес.

Благомир Коцев обаче дава цялата информация на Областна администрация – Варна в ръцете на ЧАСТНАТА адвокатска компания „ Диан Иванов и Партнърс “!

Офисът на „ Диан Иванов и Партнърс “ е на адрес: Варна, ул. „ Мария Луиза “ 21А! И в този момент – внимание!: На същия адрес – ул. „ Мария Луиза “ 21А са регистрирани част от комерсиалните сдружения и на … Благомир Коцев!

Изключително интерес е и обстоятелството, че юрист Диян Иванов е бил в партията на Цветан Цветанов „ Републиканци за България “, като началник на контролния и съвет, в този момент очевадно обаче и той „ продължава „ смяната “.

Брилянтни източници на АФЕРА осведомят, че на процедура цялата информация от ДЪРЖАВНАТА Областна администрация – Варна се изнася към частната адвокатска другарска компания на Коцев „ Диан Иванов и Партнърс “ на ул. „ Мария Луиза “21А. И вместо юристите в Областна администрация – Варна, частната добре наплатена адвокатска компания взема решение всичко, което да прави или не, другояче държавният регионален шеф на Варна Благомир Коцев.

И до момента в който Областна администрация – Варна на процедура е превърната в частна другарска общественост за персонални и търговски ползи, и до момента в който държавният другояче регионален шеф Благомир Коцев „ бори мафията и корупцията “ сякаш, а НЕзаконно работи, грабейки държавни парцели в интерес на комерсиалното си частно сдружение, ментора му Лорер и компания го готвят за … предстоящ кмет на Варна. И вършат завери.

На 24 май т.г. в 13 часа в личното му заведение в комплекс „ Хоризонт “ държавният регионален шеф Благомир Коцев, назначен като подобен от Кирил Петков, е в знаковата компания на Лорер и брачна половинка Лорер, както и на … Тони Иванов, гаджето на Асен Василев, който бе задържан в столицата в автомобил с употребена синя лампа на НСО и обслужван от водач на НСО.

Същият Тони Иванов, прочут като Тони Парфюма, само че който доста държал да го назовават „ Тони Мафията “.

Апропо, до момента в който с всички старания на Властта се мъчеше абсурда с „ Тони Мафията “ да бъде затрупан, остана прикрито за публиката, че в багажника на автомобила с който се е движил гаджето на Асен Василев – Тони Иванов, с който регионалния шеф Благомир Коцев си пие питието в личната си механа, ченгетата откриват и две радиостанции, които са конфискувани и се прави експертиза за това че са подслушвани полицейските честоти…

–-

Очаквайте трета част на следствието: Кръгът „ Овърсийз “, големия скандал с кораба „ Царевна “  и в дъното отново компанията на Благомир Коцев

Afera.bg
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР