На Великобритания вероятно ще са необходими значително повече от единадесет

...
На Великобритания вероятно ще са необходими значително повече от единадесет
Коментари Харесай

Барние: Лондон трябва да изясни търговските си стандарти след Брекзит

На Англия евентуално ще са нужни доста повече от единадесет месеца , с цел да реализира бъдеща комерсиална договорка с Европейския съюз.

Това съобщи основният договарящ на Европейски Съюз за Брекзит Мишел Барние в Дъблин, където се срещна с премиера Лео Варадкар, съобщи " Блумбърг ".

Барние предизвести, че Лондон би трябвало да обясни тъкмо какъв брой ще се отдалечат от стандартите на Европейски Съюз при излизането му.

Трябва да се работи за избягването на твърда граница с Ейре, един от мъчителните въпроси при договарянията. Но проерките на стоките, които ще влизат и излизат, са неизбежни.
 Ирландия: Европейски Съюз има преимущество на договарянията с Лондон след Брекзит
Ирландия: Европейски Съюз има преимущество на договарянията с Лондон след Брекзит

Премиерът на Ирландия предизвести Англия, че Брекзит е надалеч от привършване

Очаквано , Брекзит бе измежду главните тематики , които двамата разискаха.

" Винаги съм казвал, че ние сме единствено на половината на Брекзит , към момента не е завършено ", съобщи Варадкар преди срещата.

Премиерът на Англия Борис Джонсън е безапелационен, че няма да се съгласи на наново удължение на преходния интервал след края на 2020 година, в случай че не бъде подписано съглашение.

Припомняме, че предходната седмица Джонсън подписа съглашението за Брекзит и го разгласи за нова глава в историята на страната.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР