На Велики четвъртък православните християни си спомнят за Тайната вечеря

...
На Велики четвъртък православните християни си спомнят за Тайната вечеря
Коментари Харесай

Иван Гешев на Велики четвъртък: Преди 2 г. на този ден прокурори, следователи и съдебни служители предупредиха, че ще бъдат предадени интересите на хората /видео/

На Велики четвъртък православните християни си спомнят за Тайната вечеря на Божия наследник с апостолите и пророчеството му, че ще бъде предаден.

Преди две години на този ден прокурори, следователи и правосъдни чиновници от цялата страна предизвестиха, че ще бъдат предадени ползите на хората. Те излязоха пред правосъдните здания в цялата страна, с цел да защитят народа от опитите на някои политици, посредством закриването на съда и прокуратурата „ Антимафия “, на процедура да обслужат проведената престъпност.

Това споделя основният прокурор Иван Гешев в свое изказване на Велики четвъртък. И продължава:

Две години по-късно резултатите към този момент се виждат и те са единствено съсипия в региона на битката с мафията. Тежката цена за това заплащат българските жители с всяка последваща телефонна машинация, потърпевш от дрогиран водач наш другар или прочут, ограбен възрастен човек или с опиатите, които заливат улиците и тровят децата ни.

Надявам се в този ден да се прояви примирение и да се осъзнае, че ползите на хората са над всичко това, което демонстрираха българските магистрати преди две години. Българската прокуратура, която остана една от дребното постоянни институции в България, ще продължи да пази сигурността на българските жители.

Въпреки невижданите опити за дестабилизация и дискредитация, за преодоляване и политически надзор в нарушаване на правилото за разделяне на управляващите, макар заканите и обидите прокурорите, следователите и чиновниците на Прокуратура на Република България работят и ще продължат да работят за всеки един българин. Нито един от тях не съобщи сътрудниците си за тридесет сребърника.

Затова мога да повторя това, което споделих преди две години: Колеги, благодаря ви! Гордея се, че съм основен прокурор на Република България.

Светли празници на всички!

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР