На Възкресение Христово главният виновник за вината в Украйна, за

...
На Възкресение Христово главният виновник за вината в Украйна, за
Коментари Харесай

Подпалвачът на войни влезе в храма Христос Спасител, но с какви очи погледна Бог на Възкресение?

На Възкресение Христово основният провинен за виновността в Украйна, за всеобщите ликвидиране, изнасилвания и мадерства на съветската войска, влезе през днешния ден в храма " Христос Спасител " в Москва, участва на великденска работа, отслужена от Руската православна черква. Скандалното е, че войната в Украйна и извращенията на руснаците се поддържат твърдо от по този начин наречения патриарх Кирил (Гурдяев), който не осъди " специфичната военна интервенция " на президента в Украйна

За наличието на Владимир Путин в храма оповестява съобщава Българска телеграфна агенция, базирайки се на Ройтерс. Агенцията отбелязва, че Путин, облечен в тъмносин костюм, бяла риза и тъмна вратовръзка, стоял в московската катедрала " Христос Спасител ", държейки запалена алена свещ, което се вижда на предаваните онлайн фрагменти от среднощната литургия.

Руският водач се прекръсти няколко пъти по време на церемонията. Когато патриарх Кирил разгласи " Христос Воскресе ", Путин се причисли към останалите членове на паството с " Воистину Воскресе ".

В Украйна обаче думата " възкресение " не е еднопосочна, тъй като милиони са прогонени от разрушените си домове, фамилиите са разграничени, а броят на почтените жертви в тази жестока и цинична война занапред се обяснява.

Ройтерс отбелязва, че съветският президент не е правил изказвания.

На Великденската работа до президента на Русия е бил и кметът на Москва Сергей Собянин.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР