На въпроса кой се опитва да атакува кабинета, той отговори:

...
На въпроса кой се опитва да атакува кабинета, той отговори:
Коментари Харесай

Гръмна Преди 2 Мин Директно От Борисов: Свалят Правителството!

На въпроса кой се пробва да нападна кабинета, той отговори:

" Те даже си го описаха ".

Министър-председателят очевидно имаше поради изречението " Правителството би трябвало да си замине с всички... С всички! ", което съгласно държавното обвиняване е споделил в диалог комерсиалният шеф на компания " ТАД груп " Георги Янков. Това стана ясно през вчерашния ден, откакто бяха оповестени част от доказателсттвата по следствието против него, притежателя на компанията и компютърния експерт Кристиян Бойков за кибертероризъм. Според прокурорите те са целяли дестабилизация в страната.

" Понеже във всички сфери се развиваме добре, вие питате по какъв начин работи прокуратурата. Тя е самостоятелна власт и аз нямам общо с нея ", добави Борисов и насочи отговора си към избора на нов основен прокурор:

" Г-жа Нинова сподели, че аз съм отговорен, че не съм издигнал втори претендент за прокурор. Що за нелепост? Представете си, че посредством министъра на правораздаването бях издигнал втори подобен претендент. Какво хипотетично би станало, в случай че бях показал Емил Радев. Ако го изберат, внезапно на другия ден се оказва, че народен представител от ГЕРБ е основен прокурор на републиката. Затова прокурорите избират прокурори, съдиите - съдии, аз можех да се намеся единствено посредством министъра на правораздаването, който да предложи на Висш съдебен съвет. Считам, че това би трябвало да отпадне, тъй като не би трябвало никоя партия и държавно управление да се месят в самостоятелната правосъдна власт. Какво е това политически партии да си оферират прокурори, аз не предлагам никой ".

По тематиката за компания " Артекс ", строителството на чийто небостъргач " Златен век " беше позволено от съда след наложително прекъсване от строителния контрол, той съобщи, че няма нищо общо с поправката, която се счита, че е била в интерес на строителната компания.

" Ние не сме я правили, аз, нито държавното управление. Защото сме уверени, че единствено частният бизнес, самодейността, през днешния ден всичките тези хора, и от техния труд и конкуренция, може страната да върви напред. При социализма знаем какво беше - какъв брой пъти са яли луканка на година, в случай че не си създадат ", сподели още той, представен от bTV.

Междувременно от Дирекцията за народен строителен надзор (ДНСК) обявиха, че ще апелират решението на Софийския административен съд за " Златен век " пред Върховния административен съд в най-кратък период.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР