На въпроса: Дали одобряват различните действия на Евросъюза в подкрепа

...
На въпроса: Дали одобряват различните действия на Евросъюза в подкрепа
Коментари Харесай

Според ”Евробарометър” 48% от българите одобряват подкрепата на ЕС за Украйна

На въпроса: " Дали утвърждават другите дейности на Евросъюза в поддръжка на Украйна след началото на войната като глобите против Русия и оказването на финансова, военна и филантропична помощ? ", още веднъж под половината от българите  дават отговор позитивно с 49%. Още по-малко утвърждение на този въпрос има в Кипър с 48%, Словакия с 47%, в Гърция с 46%. Най-високото утвърждение на същия въпрос още веднъж е в Швеция с 96%, Финландия с 96% и в Нидерландия с 93%.

 

На въпроса: " Доколко са задоволени от взаимоотношението сред страните членки на Европейски Съюз за справяне с следствията от войната в Украйна ", с " изцяло задоволен " дават отговор единствено 41% от българите. " Напълно незадоволен " показват половината, а с " не мога да преценява " или без отговор са 9% от интервюираните. По-малко са задоволените единствено в Кипър с 40% и в Гърция с едвам 34% против 61% изцяло неудовлетворени. Най-доволни са още в: Ирландия с 84%, Дания с 83% и в Полша с 83%.

 

Проучването е извършено сред 12-ти октомври и 7-ми ноември тази година. То е осъществено за Европейския парламент от международна изследователска организация.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР