На въпрос дали вижда жълт картон в предупреждението на президента

...
На въпрос дали вижда жълт картон в предупреждението на президента
Коментари Харесай

КИРО ПЕТКОВ ОТ „СТАНИ УМЕН“ И ЧЕСАНЕ ПО ХАРВАРДСКАТА ПРОСТА ТИКВА. ВЪПРОСИТЕ ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА СА КЪМ РАДЕВ, ХЕРО МУСТАФА И ПРОКОПИЕВ – „ОТКЪДЕ ГО НАМЕРИХТЕ ТОЯ“

„ На въпрос дали вижда жълт картон в предизвестието на президента Радев за „Булгаргаз“, Петков отговори: „Когато има разделяне на управляващите, е хубаво едната да предизвестява за опасности другата власт. Така го видях аз – като предизвестие, не като жълт картон“.



Въпрос към участника Киро Петков от „Стани умен“:

Президентът Радев от коя тъкмо власт е?

А. Законодателната

Б. Изпълнителната

В. Съдебната

Г. Нито една от трите управляващи

Участникът може да звънне на другар (на някой от Grindr, на кумеца си Лоререр или на ортака си Асенчо), а може да изиска и помощ от публиката (ние няма да му откажем, щото към този момент ни е жал). Може да употребява и жокер 50/50.

И в случай че при 50/50 му се паднат отговори А. или Б. с Г. ще падне чесане по харвардската елементарна тиква.

Николай Бареков

П.П. Ивелин Николов:

Мнението на Кирил Петков все по-малко ме интересува. Особено след безсмисленото му изявление по Българска национална телевизия, в което се правеше, че не схваща въпросите, а може би в действителност не ги схваща. Аз не виждам смисъл от изявленията с него.  Въпросите към този момент би трябвало да са към Радев, Херо Мустафа и Прокопиев. А интервютата да стартират с „откъде го намерихте тоя?“.

Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР