На тузарска почивка в най-нашумялото райско кътче на земята е

...
На тузарска почивка в най-нашумялото райско кътче на земята е
Коментари Харесай

Славена Вътова остави мъжете без дъх СНИМКА

На тузарска отмора в най-нашумялото райско кътче на земята е Славена Вътова. Журиращата в " България търси гений " отмаря в имение на гръцкия остров Миконос.

Палатът, в който спят Славена и мъжът й Юлиян Цолов, се намира навръх морския бряг на Егейско море. Имението разполага с няколко първокласни стаи, голям двор, басейн и частен плаж. Във вилата има и спа център - едно от обичаните занимания на Славена. На разположение на хубавицата е й тенис корт. За това улеснение моделката и брачният партньор й броят по над 1000 евро за нощувка, сподели инспекция на " България Днес ". Парите не са проблем за фамилията на Славена. Мъжът й е милионер, прочут като българския вълк от Уолстрийт. И тази сума е като джобна за него.



Въпреки че има частен плаж, чаровната " Мис България 2006 " обикаля и всеки ден посещава друг. Славена е пленена от хубостите на архипелага Циклади. И дири божествен кътчета из острова. На един от най-известните плажове на Миконос сексапилната моделка се засича с друга родна звезда - Нина Николина. Двете дами се познават, но срещата им край морето е инцидентна.

Почивката в Миконос не е първата лятна почивка за Славена. Моделката се скъсва да обикаля, изключително през топлите месеци. Сексапилната кокона е разпален странник. Преди да забегна към гръцките острови, Вътова бе по родното Черноморие. А при започване на лятото посети Испания, където се наслаждения на хубостите на Иберийския полуостров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР