На церемония в столицата бяха връчени наградите в конкурса за

...
На церемония в столицата бяха връчени наградите в конкурса за
Коментари Харесай

Награди за Най-добър бизнес план на неправителствена организация за 2018 г.

На гала в столицата бяха връчени премиите в състезанието за " Най-добър бизнес проект на неправителствена организация за 2018 година ". Организатор на събитието е Българският център за нестопанско право, а Българската национална телевизия е медиен сътрудник.

От общо взели участие 85 неправителствени организации, финалистите са 5.Това са фондация " Детски книги ",която оказва помощ на родителите елементарно да открият подобаващото за детето им четиво, фондациите " Биоразнообразие и " Синергиа ", читалище " Светлина " в Казанлък и Фондация " Свети Николай Чудотворец ", която обезпечава подобаваща работа за хора с интелектуални усложнения. На специфичен базар на обществените предприятия, миналогодишните финалисти показват свои артикули.
Надя Шабани - шеф на Български център за нестопанско право: Идеята на това награждаване и на този базар на обществените предприятия е да покажем, че предприемаческите и гражданските организации могат повече да оказват помощ на хората с увреждания, като ги наемат на работа, да поддържат хора в уязвимо състояние, както и да пазят по-добре природата. Това е един доста добър модел, който подсигурява резистентност на гражданските организации, на това, което вършат и да се вземат решение по съответен метод обществени проблеми.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР