На трети юли от 10:00ч. бе проведен пленер „Велинград в

...
На трети юли от 10:00ч. бе проведен пленер „Велинград в
Коментари Харесай

Велинградските празници на културата 2017-а продължават

На трети юли от 10:00ч. бе извършен пленер „ Велинград в багри и ноти”, който е част от Велинградски празници на културата.

Децата от ЦПЛР-ОДК на драго сърце създаваха своите творения. Малките инстументалисти сервираха музикалните си осъществявания на саксофон и флейта под управлението на Катя Мирчева и Венера Ланджова.



Във връзка с Велинградски празници на културата се организират и спортни събития. Едно от тях е волейболният шампионат, който бе проведен от Община Велинград взаимно с ВК „ Велинградволей” с треньор Димитър Санкев.

От 19ч. на пл. „ Николай Гяуров” надарените деца от СКНТ,,Силивряк” –гр. Ракитово с началник Светлана Стоева, извършиха сърцата на публиката с прелестните си осъществявания.



Концертната стратегия продължи с присъединяване на отбор „ Драгиново” при ОНЧ „ Методий Драгинов 1936”, които внесоха доста разноцветност и въодушевление.

Зашеметяващите момчета от,, ВИВО МОНТАНА ” внесоха същински възторг на сцената. С техните осъществявания на балканска и ъндърграунд музика с новаторско звучене подвигнаха публиката на крайници.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР