На това му се казва любящ татко. Въпреки натоварените снимки

...
На това му се казва любящ татко. Въпреки натоварените снимки
Коментари Харесай

Скалата се радва на щастливи мигове с децата

На това му се споделя любящ баща. Въпреки натоварените фотоси около уговорките си за HBO, Дуейн Джонсън не подценява децата си нито за ден. Това проличава от неговия профил в Instagram, където гордият татко разгласява очарователни фотоси на своите три дъщерички.

"Тя може да бъде всичко, което желае. Тя може да седи на всяка маса, върви признателно по стъпките на тези, които към този момент са й поправили пътя. Тя, по-голямата й сестра Симоне и по-мъничката Тиана Джи, постоянно ще имат мощен глас и позитивно влияние. Тя може по този начин настоятелно да напъха лоен кроасан в устата на баща си до момента в който той е на строга диета ". Това гласи текстът към фотос на артиста с Жасмин Лиа- второто момиченце. На него къдравото момиченце храни татко си с въпросния кроасан, а той се усмихва отсреща й.

Преди няколко дни Скалата разгласява клипче в което се радва и приказва на най-малкото си дете - очарователната Тиана. Неговата брачна половинка Лорън също го показа и написа: "Просто погледнете очарованието в очите й. След като Дуейн беседва с нея, тя се гърчи и усмихва, като че ли в действителност му дава отговор. Вижте сами какъв брой са сладки! ".

Двете момиченца са от втория брак на екшън героя. По-рано той излизаше с актрисата Дана Гарсия, която му роди момиченце на име Симоне. Шест години по-късно двамата се разделиха и той подписа брак с Лорън Хашиян.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР