На тези избори се открои желанието на българите за промяна,

...
На тези избори се открои желанието на българите за промяна,
Коментари Харесай

Победителят: Българите изгониха мафията от властта, статукво...

На тези избори се открои желанието на българите за смяна, за отстраняването на мафията от властта. Това съобщи минути след успеха си новият остарял президент Румен Радев. Връщането на статуквото на бял кон не се състоя, България устоя изпита по народна власт, съобщи Радев. Според президента разсъдъкът и родолюбието са надвили над апатията и лъжата на тези избори. Новият парламент няма право на неточности, нужно е да се сформира постоянен кабинет. Пренебрегването на това искане на българите ще е равно на самоубийство на всяка партия, акцентира Радев. Нашият девиз: " С вас сме ", остава наше кредо, акцентира спечелилият в президентския избор.

Той изрази задоволството си от това че постигнатият триумф е победа на взаимното доверие, на желанието на българите за правда и правдивост. България излиза от застоя на пътя на свободата и модернизацията, съобщи още Радев.

Българите демонстрираха, че са жители, а не жители, сподели вицепрезидентът Илияна Йотова. Тя посвети успеха на татко си и на основна фигура от Българска социалистическа партия - именития артист Стефан Данаилов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР