На телевизионен екран, разделен на квадрати, група хора разговарят чрез

...
На телевизионен екран, разделен на квадрати, група хора разговарят чрез
Коментари Харесай

Въпреки карантината, снимките на турските сериали продължават

На ефирен екран, разграничен на квадрати, група хора беседват посредством преносимите компютри си, редувайки се, до момента в който пробват да не се прекъсват. Макар тази картина да наподобява на корпоративна видеоконференция, това в действителност са фотосите на турски сапунен сериал, които се правят в изискванията на изолираност на фона на карантината. За това споделя организация France Presse в собствен материал, представен от " Фокус ". 
Турция е известна с множеството си сапунени сериали, които се гледат освен вкъщи, а и в чужбина, и даже рестриктивните мерки на карантината не биха могли да спрат актьорския състав на „ Тутунамаянлар “ (в превод " Изгнаниците " ) да продължи със фотосите.
Сериалът, предаван по държавната телевизия TRT, забавлява феновете, до момента в който актьорският състав съблюдава строгите правила за карантина на фона на пандемията. Последните шест епизода на сезона, който завърши тази седмица, бяха снимани посредством платформата за видеоконференции Zoom.
Догу Демиркьол, който играе безработният Тарик, провалящ се в живота, съобщи, че актьорите се приспособяват, макар че вирусът е трансформирал метода им на работа. " Не се усеща същинско, някак изкуствено е. Виждам го в този момент, когато виждам фрагментите по-късно. Но въпреки всичко се забавляваме ", споделя той.
Преди фотосите, техническият екип инсталира нужната техника, до момента в който носи цялостен предпазен костюм, споделя Демиркьол. Той споделя още, че това не важи за гримьорите и никой не се грижи за костюмите и прическите на актьорите. " На хората и без друго им е скучно вкъщи. Така най-малко виждат някой, който се движи по малкия екран ", добавя още артистът.
Темата продължава и в нашия блог.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР