На тържествена церемония пред общото събрание на съдиите от Варненски

...
На тържествена церемония пред общото събрание на съдиите от Варненски
Коментари Харесай

Двама нови съдии встъпиха в длъжност в Окръжен съд – Варна

На тържествена гала пред общото заседание на съдиите от Варненски областен съд, Десислава Жекова и Деница Добрева встъпиха в служба " арбитър в Окръжен съд - Варна ".  Ще правораздават в Търговско поделение, оповестиха от пресцентъра на съда. 

Съдия Жекова и арбитър Добрева подписаха актовете си за встъпване пред ръководителя на Варненския областен съд Марин Маринов и магистратите от институцията. На церемонията участваха и ръководителят на Районен съд – Варна – Магдалена Давидова, както и заместник-председателят Ралица Райкова. 

Председателят на Окръжен съд- Варна пожела на новите съдии " попътен вятър, постоянно правилен курс и 7 фута под кила “ на новите длъжности. Към арбитър Десислава Жекова изрече специфична признателност за работата й по плановете за развиването на детското правораздаване и медиацията във Варна. Тя от своя страна показа, че е признателна на съдиите в Окръжен съд – Варна за гласуваното доверие и помощта, която са й оказали, до момента в който е била командирована в институцията. 

Съдия Маринов пожела на Деница Добрева да продължи да e добър магистрат и да се раздава в работата си, по този начин както е била като правосъден асистент и арбитър, като и  занапред постановява обективни правосъдни актове. Съдия Добрева показа, че за нея е извънредно вълнуващо да се върне там, откъдето е почнал нейният професионален път и се надява с актовете си и с дейностите си да способства за престижа на Варненски областен съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР