На свое заседание прие решения за внасяне на искови молби

...
На свое заседание прие решения за внасяне на искови молби
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: КПКОНПИ погна поредния човек на Васил Божков с иск за над 400 бона

На свое съвещание одобри решения за внасяне на искови молби за лишаване на имущество в окръжни съдилища в страната на обща стойност 2 070 559, 42 лева, както следва:

В Софийски градски съд се внася иск против Славчо Марков на стойност 411 339, 77 лева Претендира се и лишаване в интерес на страната на 4 недвижими парцела и 1 моторно транспортно средство. Марков е упрекнат от прокуратурата за присъединяване в проведена незаконна група с началник Васил Божков, основана с користна цел и действия, за които е планувано над 3 година отнемане от независимост.

Срещу Александър Тасев е предявен иск в Софийски градски съд на стойност 275 743, 44 лева В него е включена и цената на 3 недвижими парцела и 1 моторно транспортно средство. Тасев е с обвиняване от прокуратурата за разпространяване на наркотични субстанции.
свързани новини65840на 15.12.202121601на 09.12.2021
Искова молба на стойност 268 640 лева се внася в Софийски градски съд против Георги Асенов. Той е упрекнат от прокуратурата за присъединяване в незаконен сговор за нанасяне на телесни повреди на лица за имотна полза. За присъединяване в същия незаконен сговор е повдигнато обвиняване и на Никола Асенов. След получено съобщение от прокуратурата и инспекция на КПКОНПИ, против него се внася иск на стойност 245 066, 35 лева в Софийски градски съд. Претендират се и идеални елементи от парцел, както и едно моторно транспортно средство.

Срещу Тодор Нечев се внася искова молба в Софийски градски съд на стойност 318 751, 71 лева В цената е включена и цената на 10 моторни транспортни средства. Нечев е упрекнат от прокуратурата за присъединяване в проведена незаконна група за данъчни закононарушения посредством сформиране и потребление на документи с погрешно наличие.

В Окръжен съд – Велико Търново се внася иск против Радослав Христов на стойност 100 498, 54 лева Той е упрекнат от прокуратурата за присъединяване в проведена незаконна група за рекет и осъществяване на противозаконни финансови покупко-продажби.

В Окръжен съд – Пловдив се внася искова молба на стойност 450 519, 61 лева против Николай Мечков. В нея е включена цената на 5 недвижими парцела и 1 моторно транспортно средство. Мечков е упрекнат от прокуратурата като началник на проведена незаконна група за изнудване.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР