На свое редовно заседание, Общински съвет – Силистра взе решение,

...
На свое редовно заседание, Общински съвет – Силистра взе решение,
Коментари Харесай

Общински съвет – Силистра не подкрепи промяната на цената на водата за следващите четири години

На свое постоянно съвещание, Общински съвет – Силистра взе решение, с което не поддържа смяната на цената на водата за идващите четири години.

Общо 32 точки съдържаше дневния ред на съвещанието. С две спомагателни докладни ще се реализира разпределяне на финансови средства на ФК „Караджата“ с.Брадвари, община Силистра и финансово подкрепяне на Николай Георгиев от X-а клас, Божидар Димитров от XI-а клас от ПМГ „Св.Климент Охридски“ – Силистра и Искра Николова, старши преподавател по информатика и ИТ за присъединяване в надпревари в Съединени американски щати.
Приети бяха и докладните, импортирани от кмета на Община Силистра доктор Юлиян Найденов, касаещи приемане на „Наредба за записване, отписване и пренасяне на деца в общинските детски градини в Община Силистра“; отчет на Балансова комисия 2022 година, за приемане на годишните финансови доклади на комерсиалните сдружения, където Община Силистра е едноличен притежател на капитала по приключването към 31.12.2021 година, разпределение на облагата и освобождение от отговорност за 2021 година на шефовете на сдруженията.
Седем от постъпилите докладни касаеха предписание с парцели общинска благосъстоятелност.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР