На странна атака беше подложен кортежът на украинския президент Володимир

...
На странна атака беше подложен кортежът на украинския президент Володимир
Коментари Харесай

АНАТЕМА, СОРОСИСТИ! Вижте как иподякон Атанас прокле Зеленски

На странна офанзива беше подложен кортежът на украинския президент Володимир Зеленски в центъра на столицата през вчерашния ден. От видео, публикувано в обществените мрежи се вижда, че макар масираното полицейско наличие, отцепило целия регион на маршрута на президента, против колите се хвърля откачалник с кръст.

Инцидентът се е разиграл на кръстовището пред Софийския университет. На фрагментите се чува по какъв начин мъжът вика:  " Анатема, Зеленски, фашистка Украйна, западни сатанисти ".

Той тича по пътното платно и размахва огромен кръст пред колите на президента, само че не съумява да се приближи до Зеленски, а кортежът профуча край него с гневна скорост.



Свещеникът незабавно е бил арестуван и отдръпват от платното.

Оказва се, че мъжът е същият психар, който атакува и Кирил Петков с представителите на " Продължаваме промяната " при връщането на към този момент осъществявания мандат за постоянно държавно управление на 6 юни тази година.



Същият нерез, този път като представител на партия МИР, нападна украинското знаме в Столична община

Атанас Стефанов, който се показва за иподякон, беше на митинга край фонтана пред Президентството, когато се хвърли по сходен метод към слизащите от лимузините политици, само че още веднъж беше арестуван от полицията.

Въпросният деятел в расо е ръководител на гражданско съдружие " Приятели на Русия ".

Ето го иподякона с Мария Захарова. Противно на изказванията на починалия Божидар Димитров, тук тя не наподобява напълно без цици

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР